RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#95517  Szerző: Glenn

Zolika írta:Szerintem nem kell tovább folytatnom.
Na látod, ez jó ötlet. Nem is értem, minek hoztad ide témának az ATV-t, mikor a TV2 kontra közszolgálat volt a téma eredetileg.
 #95494  Szerző: Zolika

Pasa írta:
Attis írta:A vicc az, hogy az ATV sokkal "keresztényibb", mint más egyéb konkurense, amik elvileg még jobban keresztények.
Mi benne a keresztényi? Még déli harangszó sincs... :gülü2:
(Meglepődtem volna, ha nem kontrázol.)
A déli harangszó KATOLIKUS szokás. Az ATV pedig egy "konkurens" egyház többségi tulajdonában van. Szerintem nem kell tovább folytatnom, anélkül is érted.
mlaszlo írta:Minden mást érintő témát akkor itt fejezzük is be és térjünk vissza a topic eredeti témájához, a TV2 csoporthoz.
Oké zsoké. :)
Már tegnap sem írtam viszontválaszt. Nem ragaszkodtam hozzá, hogy enyém legyen az utolsó szó. Csak nagyon fájt most olvasni, hogy a külsőségek (pl.harangozás) a kereszténység mércéje.

De tényleg folytassuk ott.
 #95478  Szerző: mlaszlo

Minden mást érintő témát akkor itt fejezzük is be és térjünk vissza a topic eredeti témájához, a TV2 csoporthoz.
 #95475  Szerző: Glenn

Attis írta:A vicc az, hogy az ATV sokkal "keresztényibb", mint más egyéb konkurense, amik elvileg még jobban keresztények.
Mi benne a keresztényi? Még déli harangszó sincs... :gülü2:
(Meglepődtem volna, ha nem kontrázol.)
 #95461  Szerző: Attis

Csak egy pillanatig off...
Na de hogy barátságos és főleg KERESZTÉNYI lenne a stílusa, ez vicc.
A vicc az, hogy az ATV sokkal "keresztényibb", mint más egyéb konkurense, amik elvileg még jobban keresztények.
Na ON.
 #95460  Szerző: Glenn

Zolika írta:Annyit még megjegyzek, hogy erősen hívőként akár örülhetnék is neki, hogy ennyire lekezelsz, csúsztatsz és megalázol - semmi okot nem adtam rá, és amiket írtam abból az ellenkezője következik, mint ahogy te kifordítottad - hiszen Jézus azt ígérte nagy lesz a jutalmam e miatt. Ám valahogy mégsem vagyok lelkes a hozzászólásodat olvasva.
Te valamit vagy nagyon félreértettél, vagy most szándékosan félremagyarázol.
Zolika írta:Például ezért is szeretem az ATV-t. Az értékeken és az elfogultságán lehet vitázni (szerintem pártatlan, és többnyire értékes műsorokat ad), ám az vitathatatlan, hogy a STÍLUS sokkal keresztényibb és barátságosabb, mint bármelyik jobboldali médiumban.
Ezt meg te sem gondolod komolyan, ugye??? :shock:
Az ATV épp olyan elfogult, mint a Hír Tv. Értékes és pártatlan műsor van rajta, épp úgy, mint a Hír Tv-n. Na de hogy barátságos és főleg KERESZTÉNYI lenne a stílusa, ez vicc.

Na de ez itt a TV2 topikja. ON!!!
 #95451  Szerző: LazlowHUN

Csongii írta:
krisz83 írta:http://tv2.hu/megasztar/videok/megaszta ... nek-509795
Te jó Isten... Ez a színvonal megy a Megasztárban mindig??

Te jó ég... ráadásul durván hamisan énekel az elején legalábbis, tovább nem bírtam. :gülü:
Úgy félig-meddig láttam ezt a mostani szériát először. Vagyis inkább csak ment a háttérben. A jelenlegi szereplőkhöz hasonlókat (lehet jobbakat is) akármelyik szombat este össze lehetne szedni egy azaz egy karaoke bárban. De ennek az SP gyereknek a hangjától még az üveg is megreped :lol: Nesze neked hazai popzene :punch:
 #95447  Szerző: Zolika

Pasa írta:
Zolika írta:Közszolgálatit elvből nem nézek. Szégyellném ha megtenném.
Hát akkor bizony szégyellheted is magad, két okból. Egyrészt milyen elv az, hogy csak bulvármédiát néz valaki? Ez nem elv, hanem rossz szokás. Másrészt meg véleményt mondani valamiről, amit sosem nézel, hát...
ATV-t nézel, ez rendben is van, de ugye azon azért nem az megy, mint a "nagy" kereskedelmieken? Van rajta közszolgálat rendesen (mégha egyoldalú is, de van).
Zolika írta:Mit másolnak? Csak a bulváradók főműsoridejét.
Hát ez részben igaz, kénytelenek, mert - mint látható, sajnos - erre is van igény, és a nézettség nagy úr.
Zolika írta:Marslakók, vetélkedő, amely olyan hogy aki valamit nem tud, azalatt megnyillik a talaj.
Na, ezeket kényszeríti rájuk a nézettségi verseny. A Marslakók gyenge, de kb. a BK és a JR szintjén van: ugyanúgy nézhetetlen. A vetélkedő (Maradj talpon!) viszont a legnézettebb ilyen típusú műsor!
Zolika írta:Show-műsorok, melyből az egyiket egyenesen az RTL-től importálták.
Hát a DTK sem nagy durranás, de legalább nem celeborientált, és nem ordenáré stílusú. De az érdekelne, melyiket is importálták az RTL-től? Gondolom nem a Fábryra gondoltál, mert nyilván képben vagy, és tudod, hogy az az MTV-ben indult és az RTL "importálta" onnan...
Zolika írta:De akkor soroljad azokat az értékes műsorokat amik máshol nincsennek!
MM, Kék fény, KorTárs, Négy szellem, Múlt-Kor, Zöld Tea, Jelfák, Angi jelenti, Delta, Anno, Zegzugos történetek, A rejtélyes XX. század, Barangolások öt kontinensen, valamint szórakoztató kabaré és zenei műsorok.
Persze ezek neked nem mondanak semmit, mivel te elvből oda sem kapcsolsz. Na meg ezek csak szórakoztatnak, tájékoztatnak és oktatnak, tehát unalmas sz.r műsorok. Sehol egy repkedő szupercsávó, robbanó autó, freccsenő vér, vagy épp kornyikáló celeb, vihorászó levitézlett humorista...
:gülü2:

Mikor azt írtam, hogy az ATV-t nézem, akkor úgy értettem, hogy azon vannak a kedvenc műsoraim, az esetek mondjuk 80%-ában azt nézem.
A tv2-t, RTL-t és más marhaságokat szintén nem nézek.
Azt hittem ez egyértelmű...

Az ATV és az MTV elemzésébe most nem megyek bele, mert ez a tv2-s topik.

Annyit még megjegyzek, hogy erősen hívőként akár örülhetnék is neki, hogy ennyire lekezelsz, csúsztatsz és megalázol - semmi okot nem adtam rá, és amiket írtam abból az ellenkezője következik, mint ahogy te kifordítottad - hiszen Jézus azt ígérte nagy lesz a jutalmam e miatt. Ám valahogy mégsem vagyok lelkes a hozzászólásodat olvasva.
Például ezért is szeretem az ATV-t. Az értékeken és az elfogultságán lehet vitázni (szerintem pártatlan, és többnyire értékes műsorokat ad), ám az vitathatatlan, hogy a STÍLUS sokkal keresztényibb és barátságosabb, mint bármelyik jobboldali médiumban.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 203