FLaci81 írta:Kedden délelőtt őt hallottam, de mindegy, legyen neked igazad, nekem gyakorlatilag mindegy mit gondolsz.Ne haragudj, de tény, hogy ma az N-Joy-okon ő volt. Lehet, hogy mást hallottál...
FLaci81 írta:Kedden délelőtt őt hallottam, de mindegy, legyen neked igazad, nekem gyakorlatilag mindegy mit gondolsz.Ne haragudj, de tény, hogy ma az N-Joy-okon ő volt. Lehet, hogy mást hallottál...
FLaci81 írta:Az is lehet, hogy az N-Joy felvételről adja.Attis írta:Tuti, hogy Szabi nem lépett le, ebben a pillanatban is ő van a 91,2-n. (illetve az összes N-Joy frekin.)Attól lehet az N-Joy-on is, délelőtt pl. R1 délután N-Joy, vagy fordítva, bár nem tudom lehet e ilyet csinálni.
Ami szemet szúrt: amióta a 102,6 off, azóta a 91,2-n jelentősen megnőtt a régi zenék aránya.

Attis írta:Tuti, hogy Szabi nem lépett le, ebben a pillanatban is ő van a 91,2-n. (illetve az összes N-Joy frekin.)Attól lehet az N-Joy-on is, délelőtt pl. R1 délután N-Joy, vagy fordítva, bár nem tudom lehet e ilyet csinálni.
Ami szemet szúrt: amióta a 102,6 off, azóta a 91,2-n jelentősen megnőtt a régi zenék aránya.

FLaci81 írta:Ismerős hang a 95.1 R1-en, azt hiszem Horváth Szabi a 88.9 N-Joy-ról, én bírom!Az lenne valami.
Attis írta:A 88.9-en aligha lehetett hallani Szabit...FLaci81 írta:Ismerős hang a 95.1 R1-en, azt hiszem Horváth Szabi a 88.9 N-Joy-ról, én bírom!Nem Horváth Pétert hallottad?
Mert Szabi tegnap még az Enjoy-on volt, szóval kicsit fura lenne...

FLaci81 írta:Ismerős hang a 95.1 R1-en, azt hiszem Horváth Szabi a 88.9 N-Joy-ról, én bírom!Nem Horváth Pétert hallottad?