Hat nem tudom mivel fogtatok, de nekem kocsiban szolt vegig a tihanyi reven es Balatonfureden is most hetvegen. Almadi es Balatonvilagos kozott akadozott a to korul, de ott a tihanyi adokon kivul semmi nem szolt.

RadiosJani írta:...és mikor lesznek itt minden napi érdekes meg közösségi műsorok? Meg honlap?Feltételezem, hogy amikor beindul a szezon, beindul a rádió is. Egyébként mint az köztudott, az FM műsor és ami a neten van az eltér időnként. A hasonlítgatásról meg annyit, hogy azért egy fél-egy évvel frissebb zenéket tol, mint az a rádió, aminek a nevében egy 1-es van (és nem MR1)Azt sem értem miért kell még egy Rádió1 hasonlóságú rádió...
LuciFerko írta:A Tisztelt internetszolgáltató hetek óta nem szolgáltat megfelelően internetet, ez az oka.asr27 írta:96kb/s-al megy az online adás........ 5.1-es hangszórón hallgathatatlan!!!!!!!!!Nyomós oka van annak, hogy annyival megy, nem a rádió a hibás.
asr27 írta:96kb/s-al megy az online adás........ 5.1-es hangszórón hallgathatatlan!!!!!!!!!Nyomós oka van annak, hogy annyival megy, nem a rádió a hibás.
asr27 írta: 5.1-es hangszórón hallgathatatlan!!!!!!!!!Az 5.1 nem is stereo adás hallgatására van kitalálva.