RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#96119  Szerző: Ivoa

Egy kis ejnye-benye:

A Médiatanács a mellékletben szereplő végzés útján hatósági eljárást indít a Contitrade Kft. médiaszolgáltatóval szemben a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény 63. § (12) bekezdésében foglalt rendelkezés 2011. október 6-án, illetve november 29-én történt megsértése, a 64. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés 2011. október 6-án és november 29-30-án történt megsértése, valamint a hatósági szerződés 2011. november 29-30-án történt megsértése miatt.

Mondjuk ez a Rise témájához tartozik, de szerintem itt is elfér.
 #95775  Szerző: Csongii

asr27 írta:Nekem meg az ilyen emberek csípik a szemem akik azzal a módszerrel gondolkodnak, hogy " ha nekem nincs akkor másnak se legyen" és mindig a mások dolgaival foglalkoznak!! Nem értem az ilyen felfogást, ami neked nem tetszik az másnak lehet, hogy igen! Ja és igen hallottam internetről, csak tudod internet nincs a kocsiban meg még elég sok helyen! Ennyi erővel akkor te ne vásárolj kocsit vagy lakást pedig meg van rá a pénzed, hanem várj, hogy hátha majd egyszer nyersz egyet valahogyan....
Azért a lakás/kocsi és a frekvencia között bődületes a különbség.
Amúgy meg van frekvencia ahol én dolgozom, szóval nem ezért voltam felháborodva. De inkább befejezem.
 #95774  Szerző: tomee

asr27 írta:Nekem meg az ilyen emberek csípik a szemem akik azzal a módszerrel gondolkodnak, hogy " ha nekem nincs akkor másnak se legyen" és mindig a mások dolgaival foglalkoznak!! Nem értem az ilyen felfogást, ami neked nem tetszik az másnak lehet, hogy igen! Ja és igen hallottam internetről, csak tudod internet nincs a kocsiban meg még elég sok helyen! Ennyi erővel akkor te ne vásárolj kocsit vagy lakást pedig meg van rá a pénzed, hanem várj, hogy hátha majd egyszer nyersz egyet valahogyan....
A hangsúly itt nem az irigységen van, hanem azon, hogy az autóval és a lakással ellentétben a frekvencia korlátozottan áll rendelkezésre, és ezért szokás megpályáztatni, hogy aztán az ún. győztes adott körülmények között a legésszerűbben és a leggazdaságosabban üzemeltethesse. Ez persze az elmélet, hogy ez gyakorlatban hogy szokott lenni, más tészta. Na ilyenkor nyerhet a pályázó "valahogyan".
 #95773  Szerző: asr27

Nekem meg az ilyen emberek csípik a szemem akik azzal a módszerrel gondolkodnak, hogy " ha nekem nincs akkor másnak se legyen" és mindig a mások dolgaival foglalkoznak!! Nem értem az ilyen felfogást, ami neked nem tetszik az másnak lehet, hogy igen! Ja és igen hallottam internetről, csak tudod internet nincs a kocsiban meg még elég sok helyen! Ennyi erővel akkor te ne vásárolj kocsit vagy lakást pedig meg van rá a pénzed, hanem várj, hogy hátha majd egyszer nyersz egyet valahogyan....
 #95770  Szerző: djlacee

asr27 írta:Nekünk akik szeretik a Dance/House/Trance zenét most nincs mit hallgatnunk
Nekünk, akik vidéken élünk, meg eddig sem volt
 #95769  Szerző: Csongii

asr27 írta:
Csongii írta:
zenefalo írta:Tegnap este Király Peti azt mondta adásban,hogy 3 hét múlva lesznek újra éterben,egy másik,sokkal erősebb frekin. Vajon melyikre gondolt?
Ha tisztán a saját erejükből nyernek egyet, akkor nekem semmi gondom nem lesz velük.
Szerintem ha nem a saját erejükből nyernek frekit, hanem egy másik rádióval szövetkeznek, neked akkor sem lehet gondod velük, mivel nem a te vagyonodat csökkentik vagy növelik! Nekünk akik szeretik a Dance/House/Trance zenét most nincs mit hallgatnunk. Akik nem szeretik azoknak nem kötelező odakapcsolni!! Egész nyugodtan lehet CHR rádiót is hallgatni, úgyis azokból van a legtöbb! :x
Nem kötekedni akarok, de internetről hallottál már?? Tudod a 21. század nagy találmánya. :)
Annyi Dance-House-Trance rádió van a világon, mint égen a csillag, szemezgetni kell közöttük azt kész. Na meg neten a Féészt is tudod hallgatni.
Egyébként pedig nekem igenis csípi a szemem, ha úgy szerez bárki frekit, hogy csak úgy megvásárolja, mert neki sok pénze van.
 #95768  Szerző: asr27

Csongii írta:
zenefalo írta:Tegnap este Király Peti azt mondta adásban,hogy 3 hét múlva lesznek újra éterben,egy másik,sokkal erősebb frekin. Vajon melyikre gondolt?
Ha tisztán a saját erejükből nyernek egyet, akkor nekem semmi gondom nem lesz velük.
Szerintem ha nem a saját erejükből nyernek frekit, hanem egy másik rádióval szövetkeznek, neked akkor sem lehet gondod velük, mivel nem a te vagyonodat csökkentik vagy növelik! Nekünk akik szeretik a Dance/House/Trance zenét most nincs mit hallgatnunk. Akik nem szeretik azoknak nem kötelező odakapcsolni!! Egész nyugodtan lehet CHR rádiót is hallgatni, úgyis azokból van a legtöbb! :x
 #95763  Szerző: Csongii

#95759  Szerző: zenefalo

Tegnap este Király Peti azt mondta adásban,hogy 3 hét múlva lesznek újra éterben,egy másik,sokkal erősebb frekin. Vajon melyikre gondolt?
 #95747  Szerző: Chucky

Zoey írta:Most meg azon is, hogy mi értelme volt múlt héten új műsort indítaniuk, ha néhány napra rá már csak neten szólnak?
Szerintem ez része egy stratégiának, melyből láthatják majd a későbbi pályázatokban, hogy készek az effajta társadalmi szerepvállalásra is.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb újra frekvenciához jutnak, hisz pénz beszél... :)
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 174