RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#95790  Szerző: viktorio

szabogabor10 írta:1-én hajnali 1-kor Horváth Péter hangjára lettem figyelmes a Music FM-en. Mostanában nem hallgatom a Rádió 1-et. Kíváncsi vagyok: azért elbúcsúzott a hallgatóktól a volt rádiójában?
a nyíregyházi rádió 1-nél is dolgozott Horváth Péter.
 #95787  Szerző: szabogabor10

1-én hajnali 1-kor Horváth Péter hangjára lettem figyelmes a Music FM-en. Mostanában nem hallgatom a Rádió 1-et. Kíváncsi vagyok: azért elbúcsúzott a hallgatóktól a volt rádiójában?
 #95779  Szerző: viktorio

ez a mostani éjszakai műsorvezető engem idegesít.:))
 #95767  Szerző: Ivoa

Holnap derül ki, hogy mi lesz a fonyódi 101,3-mal.
 #95709  Szerző: asimov

Ugyanarrol a telephelyrol ad a ket ado?
Ha nem... Talan eltero tipusu antennaval sugaroznak es masok az adoantennakat korulvevo terepviszonyok is... Ez URH-n nagyon sokat szamit.
 #95673  Szerző: Csongii

akos9277 írta:
djlacee írta:Erre sok helyen lejön RDS is az említett győri helyi rádiónál, a Rádió1-nél még soha nem sikerült RDS-t kicsikarni, tropókor se
De a 300-nak akkor sem kéne megközelíteni az 1000W teljesítményét...
Sokat számít azért az adó, az antenna és a kettő összeköttetése. (szakembertől tudom, aki ért is hozzá) :)
 #95669  Szerző: akos9277

djlacee írta:Erre sok helyen lejön RDS is az említett győri helyi rádiónál, a Rádió1-nél még soha nem sikerült RDS-t kicsikarni, tropókor se
De a 300-nak akkor sem kéne megközelíteni az 1000W teljesítményét...
 #95668  Szerző: djlacee

Erre sok helyen lejön RDS is az említett győri helyi rádiónál, a Rádió1-nél még soha nem sikerült RDS-t kicsikarni, tropókor se
 #95667  Szerző: akos9277

djlacee írta:
akos9277 írta:A győri adójuk max 300W-al mehetne, ezzel szemben minden irányba veri a magasabbról, 1KWal sugárzó másik helyi rádiót. Ez eddig csak nekem tűnt fel :question:
Hát ebben az irányban nem veri
helyesbítés: amerre én jártam... ^^
 #95665  Szerző: djlacee

akos9277 írta:A győri adójuk max 300W-al mehetne, ezzel szemben minden irányba veri a magasabbról, 1KWal sugárzó másik helyi rádiót. Ez eddig csak nekem tűnt fel :question:
Hát ebben az irányban nem veri
  • 1
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 482