RADIOSITE Fórum

• Informatika

#97608  Szerző: LuciFerko

http://www1.zippyshare.com/v/94975/file.html

Ilyen zaj jelent meg a hangrendszeremben, kb reggel 9 óta. Folyamatosan változik, mint ahogy az hallható a felvételen. Mitől lehet ez? Átnéztem minden csatlakozót, de semmi. Kész X akta ez :/
 #97257  Szerző: szemilan

Magyarországi célpontja is van az újonnan felfedezett kémprogramnak, a Skywipernek. A rendkívül komplex kémprogram a kommunikációs csatornák széles spektrumát figyeli, valódi kiberháborús fegyver.

Kiterjedt kémkedési feladatokat végzett, figyelte a hálózati forgalmat, a képernyőt és a billentyűzetet is, de képes volt aktiválni a számítógép mikrofonját és lehallgatni a beszélgetéseket is. A program terjedéséről egyelőre keveset tudunk, az azonban már most biztos, hogy a támadás sikere után képes a hálózaton és USB-kulcsokon tovább fertőzni. A kémprogram akár 5-8 éve is aktív lehet, de nem zárható ki ennél hosszabb karrier sem.
http://www.hwsw.hu/hirek/48475/crysys-s ... yware.html
 #95810  Szerző: chab7

Ez teljesen így van ahogy mondod, ilyen jól én sem tudtam volna elmondani, ezért jobb is hogy nem kezdtem bele hanem te leírtad ;) én meg csak megerősítem.
 #95801  Szerző: asimov

Az 1x2GB-hez kepest a 2x1GB erzekelhetoen, merhetoen gyorsabb felallas, mert az alaplap/chipset -ha tudja- "Dual Channel"-re allitja a memoriakezelest, ami (kozel) fele eleresi idoket jelent, az 1 darab RAM-os "Single Channel" allapothoz kepest.
Egy jotanacs: "Dual Channel" uzemhez erosen ajanlott teljesen egyforma, sot parbavalogatott RAM-okat hasznalni es pontosan ezert leteznek, mar "gyarilag" parokba valogatott RAM kit-ek.
(Az alaplapban is a "Dual Channel"-re kijelolt aljzatokba kell tenni a RAM-okat. lasd alaplap manual-ja!)
csokie írta:Srácok! Melyik jobb? 2x1GB ramot venni vagy 1x2GB ramot? mitől jobb egyik mint a másik verzió?
 #95771  Szerző: Csongii

csokie írta:
szemilan írta:
csokie írta:Srácok! Melyik jobb? 2x1GB ramot venni vagy 1x2GB ramot? mitől jobb egyik mint a másik verzió?
Én utólag 1X2 GB-t vennék, mert így elfogyott a bővítési lehetőség.
Már mindegy sajnos, mert 2x512 lesz a vége, mert erre van keret...
2x512 olcsóbb mint 1 giga mondjuk?? Mert általában nem és akkor inkább 1 gigát vegyél egyben, aztán majd veszel mellé még 1-t. :)
 #95765  Szerző: csokie

szemilan írta:
Már mindegy sajnos, mert 2x512 lesz a vége, mert erre van keret...
 #95761  Szerző: szemilan

#95760  Szerző: csokie

Srácok! Melyik jobb? 2x1GB ramot venni vagy 1x2GB ramot? mitől jobb egyik mint a másik verzió?
 #95750  Szerző: Zoey

Miért van az, hogy Explorer böngészővel nagyon sok youtube-os videónál nincs hang, sőt, a hangszabályozó gomb sincs. Ez kb. tegnap óta van így.
 #95089  Szerző: szemilan

FLaci81 írta:A mobilszolgáltatóknak egy dologról kéne leszokniuk: Az adatkorlátról, ez nem trendi a mai világban szerintem.
Ha minden csomag korlátlan adatforgalmat biztosítana, akkor szerintem még többen vennének mobilnetet.
És még leterheltebbek lennének a mobilhálózatok. Telenor bizonyos keretek közt korlátlan (böngészés, E-mail) és elég rendesen be is lassul, de a megoldás már folyamatban van. Részleteket a Telenor topikba linkeltem.
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 330