RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#14474  Szerző: LuciFerko

Szabi írta:Esetleg egy atomtámadás. :)
az ellen nem véd
 #14472  Szerző: MrG

Pasa írta:Ezek biztos infók?
Semmi sem biztos, szóval 99%.
A maradék 1%-ba pl. a világvége tartozik bele. Esetleg egy atomtámadás. :)
 #14465  Szerző: MrG

Ajánlom figyelmetekbe az Induló Rádiók menüt itt a site-on.
 #12822  Szerző: Sokol404

furijanos írta:Nálam az 1341-be estétől reggelig rendesen belepofázik valami ismeretlen adó,a fédelésen kivül.Baja.
A térkép alapján szerb lehet (ha friss).* :S
Amúgy nem kéne neki, mert -mi, Furijanos- épp a két adó között vagyunk, és nappal én is attól "szenvedek", hogy a kettő iszonyatosan böki egymást. Kb. így: :shoot: :shoot: :-D

*Érdekes, hogy azért annyira nem zavar bele, hogy érthető legyen, csak a térkép alapján tudtam meg én is, hogy -vélhetően- szerb.

Van egy módszerem, hogyan lehetne kiküszöbölni a fédelést (de ezt halványan már kiveséztük): a siófoki és szolnoki adók 1341 kHz-ét úgy kellene modulálni, mint a Magyar Rádió 873 és 1188 kHz-ét. Kész.
--> A lefedettség így továbbra is változatlanul megmarad.

(Egyébként:
üdvözlök mindenkit, -nem vesztem el-. és örömmel látom, hogy új emberkék is csatlakoztak hozzánk! Jó DX-elést mindannyiunknak!) 8-)
 #11046  Szerző: furijanos

Nálam az 1341-be estétől reggelig rendesen belepofázik valami ismeretlen adó,a fédelésen kivül.Baja.
 #9644  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:nem az 1341-be?
Ja lehet, de a macedón és a szerb eléggé hasonló. 1341-en indult volna szerb adás?
 #9631  Szerző: LuciFerko

nem az 1341-be?
 #9605  Szerző: Pasa

Jajj má, ezerszer megtárgyaltuk, hogy Skopjéből a macedón 1-es a 810-en lenyomja az MKR-t. Nem jársz erre...
 #9604  Szerző: Sokol404

Na, ez a topic is pang... :cry:

Visszatérve nem erre számítottam. :?

Dec. 28-án késő este egyfolytában belegagyogott vmi érthetetlen szláv;
az mwmap.de térképe alapján szerb lehetett... :roll: Régen ez nem volt!
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 73