RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#96297  Szerző: Snake

asr27 írta: ...sok kárörvendő fórumozó van itt sajnos...
Mielőtt ezt leírtad, szét kellett volna nézned a saját házad tájékán.
 #96274  Szerző: asr27

Pasa írta:
asr27 írta:azt vágod, hogy hamarosan visszatérnek egy másik frekvencián és ezért nincs értelme minden hónapban ide-oda rakosgatni...
Először is tökmindegy, hogy majd visszatérnek-e, jelenleg nem létezik, így a topiktemetőben a helye. Másrészt senki sem tudja, visszatérnek-e, mert ezek egyelőre csak pletykák. Amúgy tőlem nyugodtan visszajöhetnek, ne hidd, hogy én kárörvendek...
Bocsánat, nem rád értettem a kárörvendést, de sok kárörvendő fórumozó van itt sajnos...
 #96265  Szerző: Glenn

asr27 írta:azt vágod, hogy hamarosan visszatérnek egy másik frekvencián és ezért nincs értelme minden hónapban ide-oda rakosgatni...
Először is tökmindegy, hogy majd visszatérnek-e, jelenleg nem létezik, így a topiktemetőben a helye. Másrészt senki sem tudja, visszatérnek-e, mert ezek egyelőre csak pletykák. Amúgy tőlem nyugodtan visszajöhetnek, ne hidd, hogy én kárörvendek...
 #96264  Szerző: asr27

Pasa írta:
asr27 írta:Miért kell állandóan ezt a rádiót piszkálnotok?? Nem mindegy neked, hogy hol van?? nem bírod elviselni, ha nem a topiktemetőben van?
Mi van? Elgurult a gyógyszered? Mit kiabálsz itt?
Egyszer sem "piszkáltam" ezt a rádiót, viszont ami megszűnt, annak a topiktemetőben a helye!
Vágod?
:ayfkm:
Nem kiabáltam csak már unom a sok kárörvendő fórumozót, de azt vágod, hogy valószínűleg hamarosan visszatérnek egy másik frekvencián és ezért nincs értelme minden hónapban ide-oda rakosgatni...
 #96262  Szerző: Glenn

asr27 írta:Miért kell állandóan ezt a rádiót piszkálnotok?? Nem mindegy neked, hogy hol van?? nem bírod elviselni, ha nem a topiktemetőben van?
Mi van? Elgurult a gyógyszered? Mit kiabálsz itt?
Egyszer sem "piszkáltam" ezt a rádiót, viszont ami megszűnt, annak a topiktemetőben a helye!
Vágod?
:ayfkm:
 #96261  Szerző: asr27

Pasa írta:Ez miért nincs még a topiktemetőben?
Miért kell állandóan ezt a rádiót piszkálnotok?? Nem mindegy neked, hogy hol van?? nem bírod elviselni, ha nem a topiktemetőben van? :gülü2: :x
 #96257  Szerző: Glenn

Ez miért nincs még a topiktemetőben?
 #96202  Szerző: Ivoa

asr27 írta:
Chucky írta:
Ivoa írta:Egy kis ejnye-benye:

A Médiatanács a mellékletben szereplő végzés útján hatósági eljárást indít a Contitrade Kft. médiaszolgáltatóval szemben a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény 63. § (12) bekezdésében foglalt rendelkezés 2011. október 6-án, illetve november 29-én történt megsértése, a 64. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés 2011. október 6-án és november 29-30-án történt megsértése, valamint a hatósági szerződés 2011. november 29-30-án történt megsértése miatt.
Mi történt az említett napokon?
Akkor miért nem a Rise topikjába írod? ezeken a napokon még a rise szólt a 93.6-on :)
Mert ez kihat a Face-re is. Elvégre egyiknek sem volt engedélye.
 #96122  Szerző: asr27

Chucky írta:

A Médiatanács a mellékletben szereplő végzés útján hatósági eljárást indít a Contitrade Kft. médiaszolgáltatóval szemben a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény 63. § (12) bekezdésében foglalt rendelkezés 2011. október 6-án, illetve november 29-én történt megsértése, a 64. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés 2011. október 6-án és november 29-30-án történt megsértése, valamint a hatósági szerződés 2011. november 29-30-án történt megsértése miatt.
Akkor miért nem a Rise topikjába írod? ezeken a napokon még a rise szólt a 93.6-on :)
 #96121  Szerző: Chucky

• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 174