RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#96130  Szerző: veterán

Iza kivalo musorvezeto.
Ivoa írta:Készülni készülődnek, szerettek is volna egy hónapra visszatérni Bp-re, a 91,4-re, "Első Magyar Rádiós Szolgáltató Kft" néven:

"A Médiatanács a budapesti médiapiaci és médiapolitikai szempontok figyelembe vétele alapján az Mttv. 65. § (1) bekezdés szerint úgy dönt, hogy nem köt hatósági szerződést ideiglenes médiaszolgáltatási jogosultság gyakorlására az Első Magyar Rádiós Szolgáltató Kft-vel budapesti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a 2012. április 10. és 2012. május 9. közötti időszakban."

Mondjuk nem tudom, ennek mi értelme lett volna. 12 céggel kötöttek volna egy évre műsorszolgáltatási szerződést? Mondjuk van nekik annyi :)
Kivereztetik oket Mariskaek, undorito
 #96129  Szerző: Ivoa

ceve írta:
Ivoa írta:
szabogabor10 írta:1-én hajnali 1-kor Horváth Péter hangjára lettem figyelmes a Music FM-en. Mostanában nem hallgatom a Rádió 1-et. Kíváncsi vagyok: azért elbúcsúzott a hallgatóktól a volt rádiójában?
Akkor most ki vezeti a du-i műsort? Egy ideig ő volt Cooky sávjában.
Most egy hölgy van, akinek a hangja szerintem nagyon nem illik ebbe a sávba. MR2-ben, Neón, Juventuson tudnám inkább elképzelni.

Zeneileg továbbra is 1 évvel le vannak maradva: Party Rock Anthem, Moves Like Jagger és társai :hit:
Ő Nyerges Izabella. Szerintem ő inkább délelőtti műsorsávba illene, ide meg jöhetne Mákszem Levente.
http://w.radio1.hu/musorok-musorvezetok ... s-izabella
 #96128  Szerző: ceve

Ivoa írta:
szabogabor10 írta:1-én hajnali 1-kor Horváth Péter hangjára lettem figyelmes a Music FM-en. Mostanában nem hallgatom a Rádió 1-et. Kíváncsi vagyok: azért elbúcsúzott a hallgatóktól a volt rádiójában?
Akkor most ki vezeti a du-i műsort? Egy ideig ő volt Cooky sávjában.
Most egy hölgy van, akinek a hangja szerintem nagyon nem illik ebbe a sávba. MR2-ben, Neón, Juventuson tudnám inkább elképzelni.

Zeneileg továbbra is 1 évvel le vannak maradva: Party Rock Anthem, Moves Like Jagger és társai :hit:
 #96120  Szerző: Ivoa

radiogyuri5600 írta:Valaki tudja hogy hogy áll a budapesti pályázat az r1-nek?
Nyilván függ a Klub 92,9/95,3-as ügyeitől. A 96,4-re meg ezek függvényében hoznak majd ki eredményt.
 #96118  Szerző: Ivoa

Készülni készülődnek, szerettek is volna egy hónapra visszatérni Bp-re, a 91,4-re, "Első Magyar Rádiós Szolgáltató Kft" néven:

"A Médiatanács a budapesti médiapiaci és médiapolitikai szempontok figyelembe vétele alapján az Mttv. 65. § (1) bekezdés szerint úgy dönt, hogy nem köt hatósági szerződést ideiglenes médiaszolgáltatási jogosultság gyakorlására az Első Magyar Rádiós Szolgáltató Kft-vel budapesti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a 2012. április 10. és 2012. május 9. közötti időszakban."

Mondjuk nem tudom, ennek mi értelme lett volna. 12 céggel kötöttek volna egy évre műsorszolgáltatási szerződést? Mondjuk van nekik annyi :)
 #95960  Szerző: Ivoa

benjamin írta:Mintha mostanában előre rögzített megszólalások lennének a kukoriban.
Valószínűleg azért, mert több frekvenciára is készítenek Kukorit.
 #95957  Szerző: benjamin

Mintha mostanában előre rögzített megszólalások lennének a kukoriban.
 #95940  Szerző: viktorio

hétköznap éjszakánként más műsorvezető van, ő oké, de a hétvégi no comment....
a kukori egy borzalom, akkor már leviék jobbak egy fokkal a music fm-en.
 #95922  Szerző: viktorio

a Rádió1 kinek a tulajdonában van?
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 482