RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#99888  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Te jó ég! Hát hol van még október 1. :D
Biztosra akartak menni :D
A Sat TV-nél viszont jelentősen emelkednek a box-ok bérleti díjai :(
 #97930  Szerző: djlacee

Atis90 írta:Nekünk otthon T-HOME SAT TV családi csomag van és nincs Sport M!!!
http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=24&t=251
 #97925  Szerző: Atis90

mlaszlo írta:
Atis90 írta:Sziasztok mikortól lesz szerintetek a családi csomagban a Sport M?? Vagy a Digi valamelyik Sport csatornája??
A SportM most is családi csomagos, a digitális családi csomagban benne van. Ugyanakkor semmi olyan nincs rajta, ami ne menne a Sport1-en vagy a Sport2-őn.

DigiSport-ra nincs sok esély szerintem.
mlaszlo írta:
Atis90 írta:Sziasztok mikortól lesz szerintetek a családi csomagban a Sport M?? Vagy a Digi valamelyik Sport csatornája??
Nekünk otthon T-HOME SAT TV családi csomag van és nincs Sport M!!!
 #97810  Szerző: mlaszlo

A SportM most is családi csomagos, a digitális családi csomagban benne van. Ugyanakkor semmi olyan nincs rajta, ami ne menne a Sport1-en vagy a Sport2-őn.

DigiSport-ra nincs sok esély szerintem.
 #97804  Szerző: Atis90

Sziasztok mikortól lesz szerintetek a családi csomagban a Sport M?? Vagy a Digi valamelyik Sport csatornája??
 #96173  Szerző: mlaszlo

csokie írta: Hmm. És akkor hol vannak még a Turner csatornái elérhetők?
Tulajdonképpen a Magyar Telekom-on kívül ahol eddig elérhetőek voltak, ott nagyjából maradtak is, maximum annyi történt, hogy más csomagba kerültek.
 #96064  Szerző: csokie

mlaszlo írta:
csokie írta:Miért nincs digitálison Cartoon Network? :( (T-Home IPTV). Kb egy hónapja vettem észre, de semmilyen közlemény nem jött, csak az hogy a reflektor tv kikerült analógról...
Pedig volt szó róla, itt a fórumon is még tavaly, hogy a Magyar Telekom szerződést bontott a Turner-rel, így januártól kikerült valamennyi platformról a Cartoon Network/TCM és a Boomerang is.
Hmm. És akkor hol vannak még a Turner csatornái elérhetők?
 #96046  Szerző: mlaszlo

csokie írta:Miért nincs digitálison Cartoon Network? :( (T-Home IPTV). Kb egy hónapja vettem észre, de semmilyen közlemény nem jött, csak az hogy a reflektor tv kikerült analógról...
Pedig volt szó róla, itt a fórumon is még tavaly, hogy a Magyar Telekom szerződést bontott a Turner-rel, így januártól kikerült valamennyi platformról a Cartoon Network/TCM és a Boomerang is.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 93