RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#96162  Szerző: Attis

rmihaly76 írta:Hazaertem kb. tiz perce melobol (80 L-es villanybojler csere csaladihaz tetotereben... lassan 15 eve csinalom ezt, de most szereltem eloszor ulve, sot neha fekve(!) villanybojlert :) )
87.6-on a NeoFM-et nyomja el egy adas neha (de akkor teljesen) de eddig csak zenet hallottam.
Ne emlegess villanybojlert!!!! :stare: Pont nálunk is elromlott...
Off vége.
 #96135  Szerző: asimov

Hazaertem kb. tiz perce melobol (80 L-es villanybojler csere csaladihaz tetotereben... lassan 15 eve csinalom ezt, de most szereltem eloszor ulve, sot neha fekve(!) villanybojlert :) )
87.6-on a NeoFM-et nyomja el egy adas neha (de akkor teljesen) de eddig csak zenet hallottam.
 #96125  Szerző: zsigulifm

Itt csak egy kis tropo-t észlelek, pl Ö3 néha teljesen kitisztul 89.2-n. Ezt a frekit figyelem, mert ha jön az ES, akkor az kinyomja az ö3-at.
 #96123  Szerző: asimov

Belehallgattam a savba, es most is "zorog" a sav eleje (pld. 87.8-on beugral egy ado) csak hat nekem melo van. :)
 #96114  Szerző: LuciFerko

Én sem figyeltem, csak fehérváron mászkálva néhol elég furcsa dolgot művelt a Táska Rádió (vártam a zebránál elkezdett fédelni)
 #96113  Szerző: chab7

Azannya, tegnap ilyen terjedés volt? Én meg be sem kapcsoltam a rádiót, mert gyenge esős bodúshideg idő volt egész nap (max 12 fok) - legalábbis itt keleten. Nem gondoltam volna, hogy ilyenkor is lehet ES.
Viszont brutális fejfájásom volt, amit frontérzékenységnek tulajdonítottam eddig - holott sosem mondanak olyankor frontot, és a vérnyomásom is okés.
Még a végén kiderül, hogy mikor nagyon fáj a fejem akkor kell figyelni az ES-t. Lehet hogy érzem a sok adást a levegőből :D :D
Na majd a legközelebbinél kiderül (csak az a baj ilyen fejfájással használhatatlan vagyok, és max fekve bírom elviselni.)
 #96105  Szerző: Glenn

rmihaly76 írta:SALUDA
spanyol
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 541