RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#96289  Szerző: Redfox81

Valahogy én is így gondoltam, csak nem írtam le ennyire részletesen. Nyilván nem lenne jó, ha az akkori szignálparkot, zenéket visszatöltenék, aztán hadd szóljon. Egy modern 2012-es változatnak viszont sokan örülnénk :) . Ebbe szerintem beleférne néha 1-1 olyan zene is amit akkoriban játszottak, persze csak módjával. Vannak előadók/számok a 90-es évekből, akik/amik mára feledésbe merültek (lehet, hogy nem is véletlenül), viszont néha jó újra hallani őket. Ha ügyesen csinálják, akkor jól megférnek a régebbi és az új zenék. Jó példa erre a Retro Rádió Nyíregyházán (szintén 103.9 :) ).
 #96284  Szerző: PooLee

Teljes mértékben egyetértek azokkal a véleményekkel, miszerint annak idején a Juventus volt a leg-leg-leg rádió! Egyszerűen nem lehetett kikapcsolni... Sok elemében valóban vissza kellene hozni ezt a korszakot! Nem gondolnám azonban, hogy minden elemében, azaz szignálokkal, zenékkel együtt. Azóta azért eltelt néhány év és sokminden változott a rádiózásban. Az adott zenékkel, szignálokkal és egyéb fogásokkal akkor és ott tökéletes volt. Most, 2012-ben viszont nem attól lenne jó egy rádió, hogy Snap dalokat kezd el játszani például. Akkor azok voltak a slágerek, most mások. Én személy szerint nem egy nosztalgia-rádiót hiányolok. Arra jó az is, ha előkapunk felvételeket az adott korból. Viszont megfelelő szakértelemmel össze lehetne simán dobni ugyanazt a Juventust, 2012-es kiadásban: korszerű dalokkal, korszerű szignálokkal, korszerű ötletekkel. Ami viszont mindenképpen lehetne ugyanolyan: a közvetlenség, a felszabadultság, a kreativitás, a zenék megfelelő körből és változatosan történő válogatása, stb. stb. Ha valaki esetleg megcsinálná, akkor szóljatok, szívesen segítek, bármilyen téren. De rám is bízhatjátok; írom a számlaszámomat... :)
 #96283  Szerző: Redfox81

Gabeedj írta:Igen és mindenki milyen vidámnak tűnt és felszabadultnak :)Ez a rádión is érezhető volt 2004 ig kb.Utána nagyon arctalan lett és silány és hűvös .A rádiózás igazi szép és értékelhető időszaka 1990 után kb 2004 ig volt
Szerintem is így van. A 90-es évek végén szinte el sem tudtam volna képzelni, hogy mást hallgassak, és nem azért mert gyengébb volt a választék. 2006 után már elkezdett laposodni, mára szinte minden kiveszett belőle, amitől "Juventus" volt. Tényleg semmi egyénisége nincs már. Őszintén szólva nekem ez a Juventus "Sláger Edition" nem jön be és a legutolsó hallgatottsági adatok, meg az itteni hozzászólások is azt mutatják, hogy nem vagyok vele egyedül.

Egyetértek orrhanggal, vissza kellene nyúlniuk a kezdetekhez, a régi szignálokat, arculatot, zenei irányzatot felhasználva újraépíteni a régi Juventust. Ezt a Sláger vonalat meg felejtsék el végre.
 #96181  Szerző: Gabeedj

Igen és mindenki milyen vidámnak tűnt és felszabadultnak :)Ez a rádión is érezhető volt 2004 ig kb.Utána nagyon arctalan lett és silány és hűvös .A rádiózás igazi szép és értékelhető időszaka 1990 után kb 2004 ig volt
 #96180  Szerző: IstvánB

Milyen jó rádió is....volt
 #96166  Szerző: Attis

viktorio írta:az ősidőkben magyar kézben volt a Juve...
A fénykorában (90-es évek közepe) már amerikai tulajdon volt.
 #96157  Szerző: viktorio

az ősidőkben magyar kézben volt a Juve...
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 260