RADIOSITE Fórum

• Autórádió Kft. műsora - Budapest - 95.3 MHz

#96313  Szerző: asimov

Az Autoradio kft. kizarasaval, egy esetleges ujrapontozas eseten (mar ha a pontozasi rendszer meg nem valtozott idokozben...) ellegge evidens lenne a kimenetel.
Ivoa írta:
Csongii írta:
radiogyuri5600 írta:Mi lesz már evvel a frekvenciával?
Most kezdik újra a pályáztatást. :unott:
Nem pályáztatást kezdenek újra, hanem a korábban befogadott pályázatokat (az Autórádióét kivéve) kell újra pontozniuk.
 #96311  Szerző: bunyospityu

Ivoa írta:
Csongii írta:
Nem pályáztatást kezdenek újra, hanem a korábban befogadott pályázatokat (az Autórádióét kivéve) kell újra pontozniuk.
És ezt, te hol olvastad ???? Szerintem annyit közöltek, hogy a hatósági eljárást újra indítják... ebben szerintem az is bent van amit írtál, de akár az is, hogy új eljárást indítva kiírják a pályázatot....
 #96309  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
 #96276  Szerző: Mandarin

Ivoa írta:"

Azt hiszem, a mai nappal átkerülhet ez a fórum a topiktemetőbe. :)

Régóta követem (olvasom) a hozzászólásokat, amikkel részben egyett értek.
Itt említésre került az NMHH, az Autórádió stb., de valakire nem gondoltunk. Lássuk be, hogy amióta pályázat a pályázat, vannak kimondottan pályázat írásra szakosodott emberek, akik azt vallják magukról, hogy évtizedek óta ezt csinálják és megéri nekik fizetni a szolgáltatásukért (nem filléres!!! összeget).
Szerintem kevés olyan résztvevő van, aki saját maga írja meg a pályázatot.
Gondolom, van egy ötlet, amit a pályázatíró "körbe ír", hisz ő tudja, hogyan kell tálalni a dolgokat
Na most arra akarok kilyukadni, hogy az Autórádiónak is lehetet ilyen megbízott embere, csak arcátlanul pofátlan (és egyéb jelzőket kihagyva, de ide gondolva), bezsebelte a pénzt, majd firkantot egy olyan anyagot...amivel tele van a sajtó
bár lehet, hogy ez nem így volt...de előfordulhatott.
Az már egy másik dolog, hogy miért nem ellenőrizte a pályázó az anyagot, amit, benyújtott
 #95101  Szerző: Ivoa

"425/2012. A Budapest 95,3 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a
Médiatanács által 2011. július 21-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárásban
nyertes Autórádió Kft-vel való hatósági szerződés megkötése tárgyában hivatalból indított hatósági
eljárás megszüntetése"

Azt hiszem, a mai nappal átkerülhet ez a fórum a topiktemetőbe. :)
 #89997  Szerző: radukanorbert

Zoey írta:"Kiricsi Karola az Egyenes Beszéd című műsorban felhívta a figyelmet, hogy az Autórádió Kft. nem adhatja el a frekvenciát, mert az még nincs a tulajdonában, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ugyanis még nem kötött vele szerződést."

http://www.nol.hu/belfold/ketszazmillio ... enciajaert_
Jah, majd gyorsan megkötik és utána adják el. Nem véletlen van az, hogy szinte senki se erősítette meg a hírt.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8