RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #96489  Szerző: Snake

mimi írta:
Ivoa írta:Akkor innentől kezdve a 88,1 és a 98,0 is kereskedelmi frekvenciák lettek?
Nem, ez csak az új médiatörvény hatályba lépése előtt megindult és szerződéskötéssel még le nem zárult eljárásokra vonatkozik. Tehát csak a Klubrádióra.
Mért nem <moderálva> a <moderálva>?
 #96479  Szerző: mimi

Ivoa írta:Akkor innentől kezdve a 88,1 és a 98,0 is kereskedelmi frekvenciák lettek?
Nem, ez csak az új médiatörvény hatályba lépése előtt megindult és szerződéskötéssel még le nem zárult eljárásokra vonatkozik. Tehát csak a Klubrádióra.
 #96475  Szerző: Ivoa

Akkor innentől kezdve a 88,1 és a 98,0 is kereskedelmi frekvenciák lettek?
 #96474  Szerző: LuciFerko

A Kossuth Rádióban is foglalkoznak az üggyel, ezen meglepődtem.
 #96472  Szerző: LuciFerko

Akkor kérek szépen egy frekcenciát az enyingen élő, 16 és 29 év közötti fiatalok rétegzenei és szubkulturális igényeinek kielégítésére. :)
 #96471  Szerző: asimov

hat ezaz... :(
Andrew5 írta:Nah, akkor mariska oszt majd a cimbiknek pár frekit ;-)
 #96467  Szerző: Andrew5

Nah, akkor mariska oszt majd a cimbiknek pár frekit ;-)
 #96137  Szerző: Zsolt

Most küldte ki a sajtóosztály:

Folytatódik a Budapest 95,3 MHz frekvencia-pályázati eljárása

A Fővárosi Ítélőtábla 2012. március 14-én meghozott ítéletében döntött a Budapest 95,3 MHz-es pályázati eljárás tárgyában, amellyel új eljárásra utasította a Médiatanácsot.

A törvény alapján a megismételt eljárás ügyintézési határideje az ügyiratoknak a Hatósághoz érkezését követő napon, jelen esetben május 4-én kezdődik, mivel a Fővárosi Ítélőtábla május 3-án küldte vissza az NMHH-nak a Budapest 95,3 MHz-es pályázati eljárás ügyiratait.

A Médiatanács mai napon meghozott végzésével a rendelkezésére álló 8 napos határidőn belül eleget tett jogszabályi kötelezettségének, miszerint a Budapest 95,3 MHz-es pályázati eljárásban részt vevő ügyfeleket (pályázókat) értesíti a megismételt eljárás megindulásáról.

Budapest, 2012. május 9.

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Szóvivői iroda
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 138