RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#96528  Szerző: FLaci81

rmihaly76 írta:Igen, erre utaltam.. Nekem ugyan nincsen transzmitterem, de valakinek van a kornyeken, es rendszeresen hasznalja is... :(
FLaci81 írta:
rmihaly76 írta: 87.6-on (ismet) lett egy "SOUNDFLY" rds feliratom... :lol:
Olyanom van nekem is, mármint ha RDS Transmitterre gondoltál a Soundfly felirattal kapcsolatban. :)
Bár van nekem ilyenem, de én kb. 100 km-rel északabbra vagyok Siófoktól...
Nem az enyémet fogod az tuti. :)
 #96520  Szerző: asimov

Nice! Congrats!
zvartoshu írta:today
Syria on E3
Kép

IRAN on E2
Kép
 #96519  Szerző: asimov

Igen, erre utaltam.. Nekem ugyan nincsen transzmitterem, de valakinek van a kornyeken, es rendszeresen hasznalja is... :(
FLaci81 írta:
Olyanom van nekem is, mármint ha RDS Transmitterre gondoltál a Soundfly felirattal kapcsolatban. :)
 #96498  Szerző: FLaci81

#96469  Szerző: asimov

Lehet, hogy a fulem csal...zajos vetellel, de mintha olasz beszedet hallanek neha beugrani 87.6-ra.
 #96462  Szerző: asimov

Jah... Ahogy elolvastam a kommentedet, 87.6-on (ismet) lett egy "SOUNDFLY" rds feliratom... :lol:
LazlowHUN írta:Ahogy nézegetem a vhfdx.info-n Bajorország/Ausztria felett szép 85/91/102 MHz-es felhők vannak. Valakinél valami beterjedt? Nálam egyelőre semmi.... :(
 #96456  Szerző: LazlowHUN

Ahogy nézegetem a vhfdx.info-n Bajorország/Ausztria felett szép 85/91/102 MHz-es felhők vannak. Valakinél valami beterjedt? Nálam egyelőre semmi.... :(
 #96434  Szerző: Sokol404

Zvratoshu:

Felicitări pentru |your receptions! :yeah:

| Google Translate was able to help me until this point. :boldog:
 #96348  Szerző: zvartoshu

• 1
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 552