RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#96566  Szerző: Risefan

vajon honnan jött az ötlet? :X.: :ayfkm:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
___________________________________________________________________________________
Kérlek ne linkelj ekkora méretű képet. Köszi.

szemilan
 #96565  Szerző: asr27

Chucky írta:
asr27 írta:60 órás DJ Maraton van a Facen! :yes: :yes:
Mikor kezdődött? Csodálkoztam hajnalban, hogy nem a megszokott Chill-zone-ra ébredek, hanem csak veretős zenék mentek.:) 2X is újraindítottam a beltérit, mert azt hittem nálam van a hiba.:)
Tegnap este 20 órakor kezdődött. :)
 #96553  Szerző: Chucky

asr27 írta:60 órás DJ Maraton van a Facen! :yes: :yes:
Mikor kezdődött? Csodálkoztam hajnalban, hogy nem a megszokott Chill-zone-ra ébredek, hanem csak veretős zenék mentek.:) 2X is újraindítottam a beltérit, mert azt hittem nálam van a hiba.:)
 #96550  Szerző: Zoey

"A Médiatanács a Contitrade Kft. (Gödöllő 93,6 MHz) a médiaszolgáltatás állandó megnevezésének Rádió Aktív 93,6-ról „Radio Face”-re való módosítása iránti kérelmét elutasítja, tekintettel arra, hogy a médiaszolgáltató kérelme nem megalapozott."
 #96548  Szerző: asr27

60 órás DJ Maraton van a Facen! :yes: :yes:
 #96334  Szerző: szemilan

Kedves fórumtársak!

Politika NO!
Klubrádió NO!

Ez a Face topikja.
 #96333  Szerző: asimov

A Klubradio mindent megtehet? Dehogy.. Csak a torveny altal biztositott jogaival el es a jog elott mindenki egyenlo.. (vagy meg mindig vannak egyenlok es egyenlobbek, mint regen?)
A "mindent megtevesrol":
Az akkor frissen megalakul NMHH nyilvanitotta onhatalmulag semmisnek a 92.9 eredmenyet, arra hivatkozva, hogy egy radionak nem lehet ket frekvenciaja egy teruleten, azonban a Klubradio beleirta a palyazataba azt a vallalast, miszerint amint meg tudjak kezdeni a sugarzast a 92.9-en, azonnal befejezik azt a 95.3-on. Ez a palyazati vallalas nem volt elegendo biztositek az NMHH szamara... pedig kesobb egy irrealisan magas penzbeni vallalast meg es egy legbol kapott musortervet szo nelkul jol megpontoztak egy olyan cegtol, amelyik megkerdojelezheto hatteru tulajdonosokbol all, es semmilyen musorszorasi tapasztalattal nem rendelkezett.

Az NMHH hirdetett ki gyoztesnek a 95.3 MHz-re egy olyan ceget, amelyik teljesithetetlen vallalasokkal nyert es lenyegeben csak papiron letezik, valamint -es szerintem ez a lenyeg- az eltelt idoben egyetlen kosza hir nem jott arrol -meg pletyka szinten sem- hogy radioinditasnak legalabb a szandeka fennalna a reszukrol. Ilyen cegtol -valamennyi turelmi ido utan es nemi penzbuntetest kirova- automatikusan el kellene venni az adott frekvenciara vonatkozo muszorszoras jogat es -a kizarasukkal- uj palyazatot kellene kiirni, vagy ujra elbiralni a frekvenciara eredetileg beadott palyazatokat.
(Aztan a tobbi, esetleg jovoben, hasonlo celokkal megalakulo "szellemceg" majd meggondolja azt, hogy erdemes-e elindulni.)

A kialakult -az NMHH-ra nezve mar-mar nevetsegesseg hatarat surolo- helyzetert az NMHH kizarolag csak sajat magat okolhatja (a birosagi itelet az NMHH-t kotelezte uj elbiralas lefolytatasara) es Te se a Klubradiot szidd azert, hogy nem nezik karba tett kezzel azt, hogy a kormanyparti tobbsegu NMHH ki akarja oket utni a budapesti eterbol. En sem, sot szerintem te sem hagynad magad. Vagy igen? (Fulkeforradalmi kormanyunk is kuzd(ott) az IMF-el es EU-val a velt igazaert..... a Klubradio pontosan ugyanezt teszi.)

A kedvenc radiod (radioid?) eltunese az eterbol (gondolom innen fuj a szel) nyilvan okkal tortent, es nagyon kevesse valoszinu az, hogy a Klubradio-nak barmi koze lenne ehhez. Emellett az sem biztos, hogy a Klubradio esetleges eltunese utan, a valamikor kedvenceid visszaternek az eterbe, tehat Te "Kiss Geza"-t szidod azert, mert (valoszinuleg) a kiskedvenc "Toth Jozsi"-nak elvettek a jogositvanyat...
asr27 írta:
Snake írta:
asr27 írta: ...sok kárörvendő fórumozó van itt sajnos...
Mielőtt ezt leírtad, szét kellett volna nézned a saját házad tájékán.
A klubrádióra gondolsz?! Igen, mivel azt hiszik, hogy ők bármit megtehetnek! csak 3 budapesti frekvencia pályáztatását bénították le! Ha ők nincsenek már rég szólhatna egy másik rádió a 95.3-on és a 92.9-en illetve a 96.4-en sem sss lenne! :hit: :vomit:
 #96332  Szerző: mimi

:unott: nemismondoksemmit a hülyeségre.
 #96331  Szerző: asr27

Snake írta:
asr27 írta: ...sok kárörvendő fórumozó van itt sajnos...
Mielőtt ezt leírtad, szét kellett volna nézned a saját házad tájékán.
A klubrádióra gondolsz?! Igen, mivel azt hiszik, hogy ők bármit megtehetnek! csak 3 budapesti frekvencia pályáztatását bénították le! Ha ők nincsenek már rég szólhatna egy másik rádió a 95.3-on és a 92.9-en illetve a 96.4-en sem sss lenne! :hit: :vomit:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 174