Mióta ismétlik ilyenkor a szombati rádiókabarét? Kicsit meglepődtem 

mimi írta:De ha az internetes radio a jovo es ezt mindenki tudja, akkor addig minek szorakozzunk a digitalis sugarzassal?mihalylovics írta:Azt azért nem hinném, hogy mindenki vesz ezért több tízezerért digitális rádiót...Egy dolog az, hogy most mennyibe kerül, másik, hogy öt év múlva mi lesz. Még az internet is lehet addigra megfelelő alternatíva.
mihalylovics írta:Azt azért nem hinném, hogy mindenki vesz ezért több tízezerért digitális rádiót...Egy dolog az, hogy most mennyibe kerül, másik, hogy öt év múlva mi lesz. Még az internet is lehet addigra megfelelő alternatíva.
mimi írta:Én azt remélem, hogy a következő öt évben ki fog forrni valamilyen technika olyan szinten, hogy megfelelő alternatívát nyújtson.Azt azért nem hinném, hogy mindenki vesz ezért több tízezerért digitális rádiót...
LuciFerko írta:Szerintem nem, gondolom sokan fognak tiltakozni, főleg olyan helyekről, ahol URH-n nem jön megfelelően, valamint határon túlról, és megmentik. Remélem.Ati7 írta:Üdv!Ez most komoly???
Sikerült beszélnem az egyik ott dolgozóval, és azt mondta, azért nincs kirakva az AH oldalára a karbantartási rend mert átszervezték, tehát kikapcsolás után van, ha van. A hangszínen valószínűleg a stúdióban állíthattak, mert ők bizony nem nyúltak hozzá. Sikerült megtudnom, hogy a solti adó 2017-ig fog üzemelni, utána valószínűleg a jászágói sorsára fog jutni...sajnos.
Ati7 írta:Üdv!Ez most komoly???
Sikerült beszélnem az egyik ott dolgozóval, és azt mondta, azért nincs kirakva az AH oldalára a karbantartási rend mert átszervezték, tehát kikapcsolás után van, ha van. A hangszínen valószínűleg a stúdióban állíthattak, mert ők bizony nem nyúltak hozzá. Sikerült megtudnom, hogy a solti adó 2017-ig fog üzemelni, utána valószínűleg a jászágói sorsára fog jutni...sajnos.
Sokol404 írta:A Rádió 1-nak annyira lojális a hallgatói köre, szerintem, ha középhullámon adnák, akkor is azt hallgatnák...Pasa írta:radiogyuri5600 írta:Mi lenne ha a KOSSUTH frekvenciáin RÁDIÓ 1 szólna?Isten őrizz...
Akkor ajánlanám nekik az 540 kHz-es hullámhosszt, mert kb. 2 hete már nem annyira "pösze", mivel innen hallgatva határozottan úgy tűnik, hogy egy kicsit jobbak lettek a magasak (megérte noszogatni őket).
(Eddig csak egy '82-es évjáratú VEF206-ossal, meg egy '70-es évekbeli Philips táskaárdióval szólt rendesen. Ezekkel volt valamennyire érthető a fahangja -a gyári beállítással- középhullámon.)
Pasa írta:radiogyuri5600 írta:Mi lenne ha a KOSSUTH frekvenciáin RÁDIÓ 1 szólna?Isten őrizz...