RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#9725  Szerző: Zoshi

Lesz is Hétfőig, most mindenki lazsál. :) Nekünk a levélbe is 5. 6. szerepel h akkor lesznek változások. Amúgy meg sztem hülyeség lenne kivenni erre az 1 hónapra..
 #9669  Szerző: rsite1

jesszusom, chester, mit keresel otthn? gondoltam benézk házibuliból,nem gondoltam volna h találok itt vkit.
további szép estét. .. :))
 #9618  Szerző: Zoshi

Vidanet Hírlevél:
Kedves Hírlevél Olvasónk!
Mozgalmas és sikeres évet zár a ViDaNet Zrt 2008-ban.
Több tízezer ügyfelünk élvezheti már a digitális kábeltévézést, közel 50%-kal nőtt az kábelnet előfizetőink száma – megközelítve a 20 ezres nagyságot, és októberben nagy sikerrel indítottuk a kábeltelefon szolgáltatásunkat is. Jelentős fejlesztéseket tettünk az ügyfélkiszolgálásunk javítása érdekében, arculatot váltottunk és megújítottuk a honlapunkat is.

Hasonlóan izgalmas évre készülünk 2009-ben is.
Hamarosan induló új, digitális kábeltévés csomagjaink reméljünk sok ügyfelünknek fogják megnyerni a tetszését. Szeretnénk a HDTV-s adásainkat is kiterjeszteni a még nem ellátott területekre, és természetesen folytatjuk a nagy sikerű „3 in 1”, azaz három szolgáltatást (kábeltévé, kábelnet, kábeltelefon) egy csomagba foglaló ajánlataink fejlesztését is.

Célunk továbbra is az, hogy ügyfeleink jól szórakozzanak velünk, akár tévét néznek, akár internetezni akarnak, akár csak egy meghitt csevegésre vágynak. S mindezt jó minőségben, kényelmes és udvarias kiszolgálással.

Ehhez kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek boldog és sikeres Új Esztendőt!

2008. december 30.

Dr Sepsey György
vezérigazgató
ViDaNet Zrt

Tehát hamarosan újabb csomagok, csatornák várhatók. ;) Talán a gyerek is közte lesz. :roll:
 #9091  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Hanem arról van szó h csak nálunk nem engedi az ORTT, és ez szemét dolog..
Valami törvényes útja biztos hogy van, hogy 24 órában mehessenek a felnőtt csatornák, nem hiszem, hogy akár a PR-Telecom, akár a upc törvénytelenül adnák őket. Ha pedig ez mégis törvénytelen, akkor az ORTT miért nem cselekszik, nem hiszem hogy ne tudnának erről.
Mellesleg nem tudom mekkora igény lehet a 24 órás felnőtt csatornákra, biztos sokan néznék a reggeli kávézás közben a Hustler TV-t :mrgreen: :mrgreen:
 #9084  Szerző: Zoshi

Külön csomag van, és van gyerekzár és még se engedik a T-nek, a többi céggel szemben.

Nem arról van szó, persze h ott a net ha akarom. :D Hanem arról van szó h csak nálunk nem engedi az ORTT, és ez szemét dolog..
 #9081  Szerző: mg

elvileg különcsomagból vagy gyerekzár lehetőséggel adható, nem?
amúgy meg minek nektek 24 órás poresz, ott az internet, ha arra vágytok :D
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 93