RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#10116  Szerző: mlaszlo

Ma reggelre néhány csatorna elnevezése megváltozott a digitális csomagban:
Duna TV --> Duna Televízió
Sport 1 --> SPORT 1
Sport 2 --> SPORT 2
Extreme Sports --> Extreme Sport Channel
History --> History tm
Da Vinci --> Da Vinci LEARNING
Cartoon/TCM --> Cartoon Network/TCM
sorozat+ --> Sorozat+
Story TV --> storytv

Néhány csatornát szerintem jó hogy átneveztek, de pl. a sport 1 nagybetűsítése és a History-nál a tm féltüntetése értelmetlen, valamint pont azokat nem nevezték át, amiket kellene pl. Comedy Central vagy a Polonia, ezek helyesen VH1/Comedy Central és TV Polonia lennének.
 #9763  Szerző: Mauro

TV 6 miért nincs benne digitális rendszerünkön? BL miátt nem igaz hogy nincs rá igény. Filmbox csatik? Vajon miért nem vesznek fel 100% HD tartalmú magyar adót?
 #9748  Szerző: tomee87

Sopronban, 750MHz-es UPC kábelen, az MTV Hungary Mono hanggal van továbbítva ez nagyon meglepett, nyáron amikor ott voltam, akkor még sztereó volt és ÁSZF szerint is sztereónak kéne lennie, de a valóságban mégsem az.
 #9692  Szerző: djlacee

Speciel nekem többet hoz mint kellene:
1280K/256K helyett
Kép
:mrgreen: :mrgreen:
 #9687  Szerző: rsite1

jeek írta:Ez egy 2/1M UPC-s kábelnet Sopronban, nem valami jól muzsikál..
Kép
Elképesztő. Bizonyára nem volt még DSL-ed. Ha lenne nem lepődnél meg ilyenen. Egyébként meg amennyi sebességmérő oldal, annyi eredmény...
 #9686  Szerző: tomee87

Ez egy 2/1M UPC-s kábelnet Sopronban, nem valami jól muzsikál..
Kép
 #9630  Szerző: Zoshi

"Közel két hónap után ismét működik az interaktív menüpont a upc digital-on" Grat nekik! :lol:
 #9629  Szerző: mlaszlo

Közel két hónap után ismét működik az interaktív menüpont a upc digital-on (sikerült gyorsan elhárítani a hibát :D ). A 2 hónapos szünet alatt ha valaki erre a menüpontra lépett akkor lefagyott a box-a. Újdonság annyi, hogy ismét visszatért a Hírek menüpont az MTI jóvoltából.
 #9075  Szerző: mlaszlo

Amit viszont nem értek:
"* Az analóg silver csomag és az HBO szolgáltatás lezárásra kerül Balatonfüred, Csopak, Balatonalmádi, Balatonfűzfő-Gyártelep, Felsőörs, Alsóörs, Lovas, Paloznak, Hajmáskér, Öskü szolgáltatási területén,"

Ezeken a településeken csak két analóg csomag van, a bronze 17 csatornával és a silver 61 csatornával. Az HBO-t megértem, hogy lezárják, de ha az analóg silvert is, akkor mi fog maradni? Csak a 17 csatornás bronze csomag? Ráadásul nem is értem minek lezárni, amikor ezen a hálózaton nincs analóg csatorna azokon a frekvenciákon (S21-S41), amelyeken a máshol a digitális csatornák mennek.
 #9074  Szerző: mlaszlo

ÁSZF változás

"Az ÁSZF 1. számú mellékletét képező csatornakiosztásokban a következő csomagok lezárásra kerülnek. A lezárás értelmében ezen csomagokra új előfizetést, vagy szerződésmódosítást a szolgáltató nem fogad el:

* Az analóg silver, HBO Pak, 18+ csomag lezárásra kerül Eger, Demjén, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Kerecsend, Novaj, Ostoros, Nyíregyháza, Oros, Sóstóhegy, Sóstófürdő, Nagykálló, Szolnok, Nagykanizsa, Tatabánya, Szárliget, Vértesszőlős, Dunaújváros szolgáltatási területén
* Az analóg HBO szolgáltatás lezárásra kerül Kazincbarcika, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Salgótarján, Somoskőújfalu, Vizslás, Vizslás-Újlak, Kazár, Kazár-Mizserfa, Rákóczibánya, Bátonyterenye, Sopron 750 MHz, Szombathely, Táplánszentkereszt Várpalota, Pétfürdő, Berhida, Inota, Inotai készenléti lakótelep, Peremarton-Gyártelep szolgáltatási területén
* Az analóg silver csomag és az HBO szolgáltatás lezárásra kerül Balatonfüred, Csopak, Balatonalmádi, Balatonfűzfő-Gyártelep, Felsőörs, Alsóörs, Lovas, Paloznak, Hajmáskér, Öskü szolgáltatási területén,"

Ha jól sejtem, akkor ezeken a településeken is indul a digitális szolgáltatás, vagyis majdnem mindenhol :)
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 103