RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #97197  Szerző: csokie

Most vonatkoztassunk el ettől az egész témától.

Többször is belefutottam itt abba, hogy hiába próbálom meg a legdiplomatikusabban megfogalmazni a mondandómat amiben egy darab trágár szó sem található, se nem ad pl uszításra vonatkozó dolgokat, mégis törlésre került. "mert nekem nem tetszik ezért bannolom" vagy "nem értek együtt ezzel az állásponttal ezért törlöm".

Mégis mit lehet akkor leírni és mit nem? Szabályzatot elolvastam, ne gyertek azzal. Csak a miheztartás végett kérdezem.

Üdv.
 #97196  Szerző: Glenn

:sealed:
 #97194  Szerző: markfelt

Nem tudom Csokie anno mit írt be, hiába is sérelmezi a korábbi moderációt, utólagosan már semmi nem lesz helyreállítva.

Pasa "buzizása" feszíti a határokat, de véleményem szerint nem moderálandó. Mindenki saját magát minősíti azzal, ahogy megfogalmazza a gondolatait.
 #97192  Szerző: Zsolt

szemilan írta:
csokie írta:
Pasa írta:Nesze, a Klubrádióban a "buzik" szexuális életét taglalják pünkösd hétfőn délelőtt fél 11-kor! Van ennél lejjebb???
:x
Múltkor pont erre világítottam rá, de kedves szemilan felhasználó törölte a kommentemet.
Csak akkor törlünk kommentet, ha az szabályba ütközik. Pontosan mi volt az? Ha kérhetem PÜ-ben, ne OFF-oljuk tele a fórumot.
Felhasználási feltételek/2.
 #97189  Szerző: csokie

Ment a PÜ.
 #97186  Szerző: szemilan

csokie írta:
Pasa írta:Nesze, a Klubrádióban a "buzik" szexuális életét taglalják pünkösd hétfőn délelőtt fél 11-kor! Van ennél lejjebb???
Múltkor pont erre világítottam rá, de kedves szemilan felhasználó törölte a kommentemet.
Csak akkor törlünk kommentet, ha az szabályba ütközik. Pontosan mi volt az? Ha kérhetem PÜ-ben, ne OFF-oljuk tele a fórumot.
 #97183  Szerző: csokie

#97175  Szerző: Glenn

:sealed:
 #96904  Szerző: Máté

Én a Debrecenibe 2 éve hallgattam bele utoljára.Már akkor sem szólt valami szépen.A Legdúrvább szerintem az Esztergomi 98.1.Annyira túl van modulálva,hogy már élvezhetetlen (főleg fülhallgatón hallgatva). :D
 #96901  Szerző: LazlowHUN

Másnak is feltűnt milyen 'jó minőségben' szól Debrecenben? Kb. mintha egy 15kbps stream lenne, ráadásul iszonyatosan zörög is.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 138