Gondolom olvastátok, hogy mit írtam: "Úgy vettem észre, hogy akik ezen a fórumon jelen vannak mind szakmabeliek. Sokan sok adásvezérlőt ismerünk / használunk. A lényeg, hogy amit használunk, azt tudjuk kezelni... jól tudjuk kezelni! Így tudunk bénázás-mentesen minőséget adni a hallgatóknak."
És itt az utolsó mondaton van a hangsúly.
Hallgatom a NEO-t és egyre kevesebb a hiba. Nem tudom mi lehet az oka... (vagy újra a Zenon szól, vagy valaki nagyon dolgozhat a háttérben, hogy jó legyen.)
A Zenon egy nem kis múlttal rendelkező adásvezérlő. Nem kellene leszólni. Szerintem.
Richmonde kollégának mondanám, hogy volt lehetőségem működő 42net-et is használni, sőt annak idején kaptunk tesztelhető verziót is, de maradtunk a több éve működő és bevált Nautilusnál. Ezt tudjuk kezelni, ezzel tudunk minőséget adni és a mi igényeinket kielégíti, a support pedig nagyon jó.
A 42net-et én sem hívnám összecsapott tákolmánynak. Tiszteljük meg a programozót, hiszen ezt is ember írta... és nem kevés munkaóra van benne. Ahogy mondtam: Majd jó lesz az. Ha sikerül a csapatnak egy országos adónál megállni a helyüket... akkor le a kalappal előttük.
"Minél több embert ismerek annál jobban szeretem a kutyámat"