RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#13555  Szerző: mlaszlo

Attis írta:
mlaszlo írta:
Chester írta:Március 2.-tól változik a Sorozat + műsorrendje. Természetesen:
8:00
Top Shop -> Sorozat+, Film+2, Poén! Dejó ... :shoot: :shoot:

Viszont a Sorozatok ideje 50 percre csökken, így legalább csökken a megszakítások száma. :yes:
Sajnos ez várható volt, ahogy nő az elért háztartások száma, úgy lesz kelendőbb a reklámidő.
Én egyedül azt nem értem, hogy a top shop-nak honnan van ennyi pénze ilyen sok reklámidőt lekötni vagy műsoridőt bérelni, mert délelőtt így már kb. 10 csatornán megy top shop, köztük az egyik országos kereskedelmi csatornán is.
Mindkét országoson van TeleShop délelőtt.
Igen ezt tudom, igazából úgy értettem, hogy top shop csak az RTL-n van, mert ha jól tudom a tv2-őn egy másik cég tv shop-ja megy.
 #13540  Szerző: Attis

mlaszlo írta:

Viszont a Sorozatok ideje 50 percre csökken, így legalább csökken a megszakítások száma. :yes:
Sajnos ez várható volt, ahogy nő az elért háztartások száma, úgy lesz kelendőbb a reklámidő.
Én egyedül azt nem értem, hogy a top shop-nak honnan van ennyi pénze ilyen sok reklámidőt lekötni vagy műsoridőt bérelni, mert délelőtt így már kb. 10 csatornán megy top shop, köztük az egyik országos kereskedelmi csatornán is.
Mindkét országoson van TeleShop délelőtt.
 #13526  Szerző: mlaszlo

#13511  Szerző: Zoshi

Március 2.-tól változik a Sorozat + műsorrendje. Természetesen:

#13151  Szerző: Mauro

Ahhoz képest, hogy alig van rajta premier film.
mlaszlo írta:Egyre masszívabb a Film+

"A 2009-ből eltelt másfél hónap alapján látszik, hogy a Film+ erősítette pozícióját a középmezőnyben. A kábelre vagy digitális vételre előfizető fiatal felnőttek körében közönségarányával az M1-et is megelőzte az első 45 napban.

Főműsoridőben, az este kilenckor kezdődő filmekkel gyakran tud riválisainál nagyobb közönséget elhódítani a Film+. Péntek este például a Halálos fegyver 4 című film több nézőt érdekelt a fiatal felnőttek (18-49 évesek) közül, mint az M1-en a Tűzvonalban aktuális epizódja, vagy a Viasat3 csatornán a CSI - Helyszínelők."

"A kereskedelmi célcsoportban, az első 45 napban, a kábeles és a digitális vétellel rendelkező háztartásoknál a középmezőnyben a Viasat3 (7,7%), a Film+ (4,4%), az M1 (3,9%) és a Cool tévé (3,5%) található."
 #13056  Szerző: mlaszlo

Egyre masszívabb a Film+

"A 2009-ből eltelt másfél hónap alapján látszik, hogy a Film+ erősítette pozícióját a középmezőnyben. A kábelre vagy digitális vételre előfizető fiatal felnőttek körében közönségarányával az M1-et is megelőzte az első 45 napban.

Főműsoridőben, az este kilenckor kezdődő filmekkel gyakran tud riválisainál nagyobb közönséget elhódítani a Film+. Péntek este például a Halálos fegyver 4 című film több nézőt érdekelt a fiatal felnőttek (18-49 évesek) közül, mint az M1-en a Tűzvonalban aktuális epizódja, vagy a Viasat3 csatornán a CSI - Helyszínelők."

"A kereskedelmi célcsoportban, az első 45 napban, a kábeles és a digitális vétellel rendelkező háztartásoknál a középmezőnyben a Viasat3 (7,7%), a Film+ (4,4%), az M1 (3,9%) és a Cool tévé (3,5%) található."
 #9702  Szerző: Zoshi

Ha nem megyek ki vhova, géphez, stb akkor el is kapcsolok. Amúgy igen, addig jó amíg csak 1 reklám van, de mindíg ugyanaz? Amúgy látszik h az elején nem nagyon néztem a Film+-t, mer erre nem emléxek.
 #9701  Szerző: mlaszlo

Chester írta: ... Ezeket a csatikat nem sokat nézem, viszont Sorozat+-t minden nap, szal így már kicsit unom őket. reklám, mondom nemnem, upc reklám, kapcs. :twisted:
Amikor az f+ elindult, akkor jó ideig azon is mindössze egy Hohes C reklám volt minden megszakításkor, ma meg már 5-6 perc reklám is van. Én akkor mégis jobban kedveltem, amikor csak egy reklám volt, még akkor is ha mindig ugyanaz a pár másodperces ment le.
Mellesleg akkor az ajánlókról is el lehet kapcsolni, mert azok is nagyon unalmasak, ugyanis a sorozat+on és a poén!-on majdnem mindig ugyanazok az ajánlók mennek le, csak más sorrendben.
 #9700  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Chester írta:Bazz komolyan nemigaz... Sorozat +, Poén!, ezeken bármikor kiírják h reklám csak upc reklám van, azzal a hülye idiótákkal... Komolyan, írják át a vist, upc reklámra! :evil: Ha bejön h reklám elkapcsolok már mindíg.
Úgy látszik egymást reklámozzák, mert a upc érdekeltségű csatornákon (pl. Sport1, TV Paprika) pedig elég sok T-Sat reklám van :D
... Ezeket a csatikat nem sokat nézem, viszont Sorozat+-t minden nap, szal így már kicsit unom őket. reklám, mondom nemnem, upc reklám, kapcs. :twisted:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 43