RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#103927  Szerző: Csongii

chromsix írta:Tud valaki olyan helyet, ahol mikrofonokra árulnak vagy készítenek olyan kiegészítőt (általában egy kocka), amire rálehet tenni az adott rádió vagy tv logóját.
http://audmaxbroadcast.hu/CMProductsSho ... fonszivacs

Én csak erről tudok. De biztos van máshol is.
 #103920  Szerző: chromsix

Tud valaki olyan helyet, ahol mikrofonokra árulnak vagy készítenek olyan kiegészítőt (általában egy kocka), amire rálehet tenni az adott rádió vagy tv logóját.
 #100313  Szerző: orrhang

A Zsolt egyedül fejleszti és teszteli, közben pedig csinál még mást is, ráadásul a támogatást is ő intézi (Jó pár rádió van, köztük külföldiek is, ahol Nautilus van). Nem irigylem miatta. Igazából kellene mellé még 1 programozó szerintem, aki ezzel foglalkozik, akkor gyorsabban is tudnának fejleszteni. Amúgy pl megcsinálta, hogy jelenleg már Win7 alatt is fut. (Legalábbis úgy emlékszem).
azt is tegyuk hozza, h rohadt draga
 #97946  Szerző: mihalylovics

Lehet, hogy rossz helyen járok, de csak tud valaki válaszolni. Előkerült egy családtag pincéjéből egy régi Videoton Cleopatra erősítő, amit sikeresen megmentettem a kukától. 2 dologban kérném segítségteket:
1. a szokásos Videoton-betegség: elhangolódik, "elmászik" az állomásokról. Mit lehetne tenni ellene?
2. az OIRT-részt áthangolni, mondjuk 103-111 MHz-re, hogy ne csak 104-ig vegyen (még csak CCIR-sávos, nem FCC (108-ig))
Tudtok segíteni?
 #97028  Szerző: Csongii

Juni írta:Igazad van! Valóban kettő van ami magyar, bár sajna a fejlesztése elég "gyatra" a Nau-nak. Emiatt született a 42Net tudomásom szerint.... :sealed:
A Zsolt egyedül fejleszti és teszteli, közben pedig csinál még mást is, ráadásul a támogatást is ő intézi (Jó pár rádió van, köztük külföldiek is, ahol Nautilus van). Nem irigylem miatta. Igazából kellene mellé még 1 programozó szerintem, aki ezzel foglalkozik, akkor gyorsabban is tudnának fejleszteni. Amúgy pl megcsinálta, hogy jelenleg már Win7 alatt is fut. (Legalábbis úgy emlékszem).
Egyébként nem egyszerű mert több programozási nyelven írták és egyik se mai darab, dehát '96 óta létezik. :)
A 42Net azért mégis friss hús szinte, voltak már alapok bőven és könnyebben lehetett mondjuk az egészet C++-al csinálni vagy tudom is én.
 #97011  Szerző: Juni

Igazad van! Valóban kettő van ami magyar, bár sajna a fejlesztése elég "gyatra" a Nau-nak. Emiatt született a 42Net tudomásom szerint.... :sealed:
 #96993  Szerző: Csongii

Juni írta:Teljesen egyetértek! Nagyon nem rossz a 42Net! ÉS A MIENK! MAGYAR!!! :yeah:
Félreértés ne essék, nem akarom bántani a 42Net-t, de szerintem a Nautilus is eléggé magyar. :boldog:
Szóval 2 db teljesen korrekt magyar szoftver van jelenleg a piacon.
 #96975  Szerző: Juni

Teljesen egyetértek! Nagyon nem rossz a 42Net! ÉS A MIENK! MAGYAR!!! :yeah:
 #96973  Szerző: chromsix

Na nehogy már a magyar piacot a Zenon uralja, helyet kell adni a magyar fejlesztéseknek. Hajrá 42Net! :)
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 128