RADIOSITE Fórum

• Média Hírszolgálat

#97124  Szerző: peterhertz

Tisztelt volt Partnerek, Fórumozók!

Inkorrekt lépés volt, ha úgy nézzük, hogy szólnom kellett volna. Ezt nem tettem, ennek megvan a miértje, és bővebben nem szeretnék belemenni.
Ezért lehet engem bárminek nevezni, de elmondom, most örülnék, ha a legnagyobb gondom az lenne, hogy minél jobb színben tűnjek fel e fórum olvasói és a volt partnerek előtt.
Természetesen nekem sem célom, hogy ilyen hírnévvel kerüljek be a köztudatba. Úgy látszik ez megtörtént, nos, ezt sajnálom. Ahogy a volt partnerek előtt is megkövetem magam.
Ha egyszer megoldható lesz, mindent elmesélek. Köszönöm az eddigi együttműködést.
Üdvözlettel,
Hertz Péter
 #97122  Szerző: lepeshirszolgalat

Köszönöm az észrevételt.
Én magam nem is tartom "jó hírolvasónak".
Meg vakon nehéz is híreket olvasni, vágni, sokkal időigényesebb mint a látó kollégáknak.
Gábor és Mónika sőt még Kriszt is jobb szerintem nállam.
Ezért szoktam én csak ritkán híreket olvasni.:)
De köszönöm azért bízom benne, hogy minnél többen igénybe veszitek az ingyenes hírszolgáltatásunkat!
És gocs megint a helyesírási hibákért csak rohannom kell tovább!

Üdv:
Holló Róbert
 #97115  Szerző: Csongii

Kedves Róbert!
Belehallgattam a hanganyagokba. Nálad illetve Krisztinánál érzem azt, hogy kissé dinamikusabban kellene a híreket olvasni, illetve hanglejtést jobban belevinni, mert olyan szaggatottnak hat, mintha a google felolvasója lenne. De sok sikert kívánok, előre a fejlődés útján. :)
 #97109  Szerző: chromsix

Ha abból a szemszögből nézzük, hogy a Média Hírszolgálat (Hírcentrum) az eddigi hírszolgáltatást több éven keresztül DÍJMENTESEN végezte a rádióknak, akkor ezért hálás köszönet jár érte! (Most hagyjuk, hogy a rádióknak reklámidőt kellett volna biztosítaniuk a hírszolgáltatásért, mert hosszú ideje már reklám sem volt amit le kellett volna tőlük játszani.) Sajnos a díjmentes szolgáltatásoknak ez a hátránya, bármikor megszűnhet, elfogyhat a pénz, a türelem, a kedv és kitartás ami motiválja a készítőket. Remélem sikerül majd valahogy visszatérniük, én drukkolok nekik.
 #97107  Szerző: lepeshirszolgalat

Bocsánat utólag a helyesírási hibákért, de gondoltam gyorsan írok, hogy
minél több rádió értesüljön, hogy van ingyenes lehetőség profi minőségű
hírek igénybevételéhez.
A hírek demó anyagát innen letölthetitek és aztán szívesen várjuk a
véleményeket, akár pozitív, negatív kritikákat is.
Hisz abból tanul az ember.
Link:
http://www.lepesradio.hu/hirekdemo.rar

Üdv:
Holló Róbert
Lépés Rádió és Lépés Hírszolgálat
Főszerkesztő
http://www.lepesradio.hu/
 #97100  Szerző: jimmer

radioskuki írta:Azért ez a Herz Péter egy nagyon korrekt ember. Se szó, se beszéd szarban hagyja a rádiókat. Illet volna legalább egy héttel előtte szólni, hogy "hé hülyék, nem csinálom tovább, keressetek valakit, hogy ne maradjatok hírek nélkül".

Velünk jól kibaszott, itt maradtunk a hosszú hétvégére hírek nélkül.

Köszönjük szépen!

ez komoly? :ayfkm:

ha gondolod keress meg, van jó ajánlatom..
 #97099  Szerző: jimmer

Ha olyan a hírek is mint a helyesírás :O
 #97098  Szerző: lepeshirszolgalat

Sziasztok!
A Lépés Hírszolgálat reklám időért cserében bisztosít híreket rádiók számára.
Minden hétköznap az első hírt reggel 08:00-ra az utolsót este 21:00-ra töltjük fel.
A híreket ftp-n keresztül bisztosítjuk a Média Hírszolgálathoz hasonlóan.
Jelenleg 4 hírolvasóval, és több hírszerkesztővel közösen készítjük.
A hírblokkok tartalmaznak 4 hírcímet tartalmazó headlinét és beköszönést,
4 db hírt,
időjárást és elköszönést.
A híreket aláfestővel és anélkül szolgáltatjuk!
Továbbá figyelmetekbe ajánlom az Uni Top20 műsorunkat is amelynek demó anyagát az alábbi linkről letölthetitek:
http://www.lepesradio.hu/altalanos.zip
A hírszolgáltatás igénybevételéhez írjatok az
info@lepesradio.hu
e-mail címre és e-mailben mindenki számára bővebb információt szolgáltatunk.

Üdvözlettel:
Holló Róbert
Lépés Rádió és Lépés Hírszolgálat
Főszerkesztő
http://www.lepesradio.hu/
 #97042  Szerző: radioskuki

Azért ez a Herz Péter egy nagyon korrekt ember. Se szó, se beszéd szarban hagyja a rádiókat. Illet volna legalább egy héttel előtte szólni, hogy "hé hülyék, nem csinálom tovább, keressetek valakit, hogy ne maradjatok hírek nélkül".

Velünk jól kibaszott, itt maradtunk a hosszú hétvégére hírek nélkül.

Köszönjük szépen!