RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#97351  Szerző: mimi

djlacee írta:Most akkor kisközösségi? nem közösségi?
Közösségi: lásd Mttv. 66. § ( :vomit: )
Kisközösségi: sztereó vétel esetén legfeljebb az adóállomástól számított egy kilométer sugarú körnek megfelelő földrajzi területre kiterjedő vételkörzetben működő helyi lineáris rádiós közösségi médiaszolgáltatás.
 #97345  Szerző: jimmer

a kisközösségi szó csak megszokásból lett.

Hazai Tamásné illetékes tájékoztatása szerint, csak a felhívás tervezet lett elfogadva,

egyébként TEGNAP volt a meghallgatás :yuno: kevesen voltak - nem csodálom -

és még módosíthatnak a tervezeten, úgyhogy MÉG nincs minden veszve.

Az elfogadás után 2012. augusztus 29-én kell majd beadni a pályázóknak a pályázatokat, a

http://www.mediatanacs.hu/oldal.php?menu_id=42

oldalon a 48.-as pontot kell majd figyelni. Itt szerepel a tegnapi dátum, amit nem tudom mikor tettek ki, de ezt minimum főoldalra kellett volna, mint kereskedelmi frekik esetében is, mert így senki nem olvasta gondolom, hiszen az oldal legalján van és arra sincs utaló jelzés, hogy ez módosult-frissült. :ayfkm:
 #97344  Szerző: djlacee

Most akkor kisközösségi? nem közösségi?
 #97340  Szerző: Andrew5

A Médiatanács 808/2012. (V. 2.) számú határozata

A kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek hasznosítására irányuló pályázati felhívás tervezete

A Médiatanács az előterjesztés melléklete szerint elfogadja a kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőségek hasznosítására irányuló pályázati felhívás tervezetet.

Nah baszsus ennyit a meghallgatásról..... Már el is fogadva.... :o
 #97311  Szerző: mimi

jimmer írta:ezen a fórumon tényleg csak akkor van balhé ha a tényleges szakmáról esik szó.
Kezdem belátni, hogy ez felejtős, bár alapból morcos vagyok mostanában. De majd ha vételtechnikai kérdéseim lesznek, szólalok. :P
 #97303  Szerző: jimmer

cinikusan írtam, ha nem esett volna le.

ezen a fórumon tényleg csak akkor van balhé ha a tényleges szakmáról esik szó. bezzeg amikor f@szságokat írkál a sok rádiót képekről látott 18 éven aluli, akkor meg sem nyikkan egyik admin se. az olyanokat kellene inkább kiszűrni és chateljenek a Facebook-on. :yeah:
 #97271  Szerző: mszilárd

donder írta:
jimmer írta:Donder! Te is belsős vagy? :ayfkm:
Belsős?
nyugodtan utánam nézhetsz.. Eleve még nem vagyok 18, szóval, előbb informálódj mielőtt irkálsz...
:lol: :gülü2:
 #97266  Szerző: donder

jimmer írta:Donder! Te is belsős vagy? :ayfkm:
Belsős?
nyugodtan utánam nézhetsz.. Eleve még nem vagyok 18, szóval, előbb informálódj mielőtt irkálsz...
 #97251  Szerző: jimmer

a találkozunk a bíróságon - teljesen komoly, és elhihetitek, hogy nem én akartam, hogy így legyen. elvégre ebben az országban mindent szét kell :hit: ni ami jó és működik. :vomit: :yuno:
 #97226  Szerző: Csongii

rmihaly76 írta:Csak en latom az ironiat ebben a hsz-ben? (Szemelyszerint, vegigrohogtem az egeszet :) )
Én is végigmosolyogtam, csak nem kommentáltam. :boldog:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 164