RADIOSITE Fórum

• Metro FM - Debrecen - 104.6 MHz

#98916  Szerző: tams

Ez csak egy otthoni szórakoztató rádió persze engedéllyel...nem igaz hogy 3 hónap alatt nem alakult ki rendes műsorrend... :gülü2:
 #97791  Szerző: Andrew5

1. A Médiatanács megállapítja, hogy a Kredit Holding Kft. médiaszolgáltató az általa üzemeltetett Metro FM Rádió állandó megnevezésű médiaszolgáltatás 2012. március 14-én sugárzott műsorával megsértette az Mttv. 63. § (12) bekezdésében foglalt rendelkezéseket, ezért a Médiaszolgáltatót az Mttv. 187. § (3) bekezdés bb) alpontja alapján 30.000 Ft bírsággal sújtja.
 #97030  Szerző: mimi

Vicces, hogy még nem vettétek észre, hogy ilyen megrovásokat *ha van/ha nincs rajta sapka alapon* osztanak...
 #97007  Szerző: LazlowHUN

tams írta:Hoppá! ^^

A Kredit Holding Kft. által üzemeltetett Metro FM Rádió állandó megnevezésű médiaszolgáltatás 2012. március 14-én sugárzott műsorának hatósági ellenőrzése során tett megállapítások

A Médiatanács hatósági eljárást indít a Kredit Holding Kft. médiaszolgáltatóval szemben a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (Mttv.) 63. § (12) bekezdésében foglalt rendelkezéseknek a 2012. március 14-én sugárzott műsor során történt megsértései miatt.
Ennek mi lehet a következménye?
 #96853  Szerző: tams

Hoppá! ^^

A Kredit Holding Kft. által üzemeltetett Metro FM Rádió állandó megnevezésű médiaszolgáltatás 2012. március 14-én sugárzott műsorának hatósági ellenőrzése során tett megállapítások

A Médiatanács hatósági eljárást indít a Kredit Holding Kft. médiaszolgáltatóval szemben a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (Mttv.) 63. § (12) bekezdésében foglalt rendelkezéseknek a 2012. március 14-én sugárzott műsor során történt megsértései miatt.
 #95744  Szerző: tams

Remélem meg lesz az 1 kw és a rádió kívánságműsorára is kíváncsi leszek ha lesz egyáltalán,hogy csak régi zenéket kérhetnek majd a hallgatók? :boldog:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16