miert nehez elfogadni, hogy ez az uj koncepcio?
hallgatjatok egyaltalan? folyton budapestrol van szo.
hallgatjatok egyaltalan? folyton budapestrol van szo.
jimmer írta:Akkor tegyük helyre a dolgokat.Az rendben van, hogy fővárosi frekvencia, de a többi is az, más rádiók mégsem hangsúlyozzák ennyire, hogy Budapest kedvencei, meg ehhez hasonlók.
A 103.9MHz alapvetően fővárosi frekvencia. Jól tudta ezt a Juventus, akik erre a frekire úgy pályáztak, ahogyan azt a felhívás elvárta, Budapestről KELL szólnia.
Így érthető a szlogen, a fővárosra koncetrálódás stb. Nem játszhatják el, hogy minden a régi, mert nagyon nem az.
Ivoa írta:Én is értelmetlennek tartom ezt a Budapestre történő koncentrálódást és annak állandó hangsúlyozását. Hallgatottsági mérés valóban csak a fővárosban zajlik, de ettől még egész Pest-megyében fogható a rádió, nem kellene semmibe venni a Budapesten kívüli hallgatókat.radiogyuri5600 írta:A szlogen is változott: ANNYI JÓ ZENE helyett, BUDAPEST KEDVENCEIre,,az előző sokkal jobb volt,nem tudom minek állnak annyira BUDAPESTire,így már teljesen helyínek kicsinyítik le a rádiót!"Juventus 103.9, Budapesti nyár hivatalos rádiója!"![]()
Merjünk kicsik lenni
radiogyuri5600 írta:A szlogen is változott: ANNYI JÓ ZENE helyett, BUDAPEST KEDVENCEIre,,az előző sokkal jobb volt,nem tudom minek állnak annyira BUDAPESTire,így már teljesen helyínek kicsinyítik le a rádiót!"Juventus 103.9, Budapesti nyár hivatalos rádiója!"
viktorio írta: Legyen újra Galamb a Juventus hangja!Nem unjátok még? Egyrészt ez nem kívánságműsor a Juventuson, másrészt attól, hogy hetente 3x beírjátok ez nem fog változni.
csadam írta:Én 2009-ben kezdtem el hallgatni, és akkor még jó volt, olyan számokat hallottam rajta, amiket máshol már évek óta nem, de 2010-re amilyen lett... no comment.én is 2009-ben kezdtem el gyakrabban hallgatni és akkor legalább volt valami kisugárzása a rádiónak...