RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#97685  Szerző: NagyLaci

radiogyuri5600 írta:De továbra is hallgatom Békéscsabán mobil alkalmazással,mert a kedvenc rádióm,csak éppen ez a Budapestezés nem igazán passzol oda.:(
Pécsen mi is sokat hallgatjuk. Valahogy ez az a rádió ami egy kicsit a fiatalságomra emlékeztet,
az iskola időkre, barátokra, szerelmekre, kár hogy "moderenül"
 #97479  Szerző: mlaszlo

Megszűnt a Juventus Rádió műholdas elosztása

Június 1-én megszűnt a Juventus Rádió műholdas elosztása a nyugati 4 fokon.

Az országos hálózatát leépítő, már csak budapesti telephelyű rádiónak már nincs szüksége a korábbi hálózatos műsorelosztáshoz bérelt műholdas kapacitásra.

A Juventus Rádió az utóbbi időben szabadon volt vehető az Amos műholdon a Telespazio csomagjából.
 #97407  Szerző: radiogyuri5600

De továbra is hallgatom Békéscsabán mobil alkalmazással,mert a kedvenc rádióm,csak éppen ez a Budapestezés nem igazán passzol oda.:(
 #97388  Szerző: szemilan

Szelerailway írta:
szemilan írta:Engem nem igazán zavar ez a Budapestezés, bár a frekvencia bemondásnál lemaradhatna.
Csak délutánonként szoktam hallgatni a juvét, a reggeli műsorvezető páros nekem nagyon nem...
Hétvégén is a mikrofon mögé ül Hajdú Péter, egyedül jobb, mint Petrával a reggeli műsorban.

A zenei kínálat nekem tetszik. :)
Tibor :)
Bocsánat. :lol:
Na, ennyit hallgatom Őket. :)
 #97387  Szerző: Szelerailway

szemilan írta:Engem nem igazán zavar ez a Budapestezés, bár a frekvencia bemondásnál lemaradhatna.
Csak délutánonként szoktam hallgatni a juvét, a reggeli műsorvezető páros nekem nagyon nem...
Hétvégén is a mikrofon mögé ül Hajdú Péter, egyedül jobb, mint Petrával a reggeli műsorban.

Tibor :)
 #97385  Szerző: szemilan

Engem nem igazán zavar ez a Budapestezés, bár a frekvencia bemondásnál lemaradhatna.

#97382  Szerző: veterán

En pedig szoktam hallgatni neten a miskolci Radio M-et pedig 200 kilometerre lakom a varostol.
 #97380  Szerző: mlaszlo

veterán írta:miert nehez elfogadni, hogy ez az uj koncepcio?

hallgatjatok egyaltalan? folyton budapestrol van szo.
Én szoktam hallgatni mostanában, főleg reggelente és nem Budapesten :)
 #97377  Szerző: veterán

miert nehez elfogadni, hogy ez az uj koncepcio?

hallgatjatok egyaltalan? folyton budapestrol van szo.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 260