RADIOSITE Fórum

• One

#97933  Szerző: tomee87

szemilan írta:
Azt hiszem ez már a többieknél is így van. Én vettem hűségidő nélküli konstrukcióban mobilnetet, nem kérték el érte. Szerintem már akkor (9 hónapja) is bent lehetett az ÁSZF-ben. A facebook faluk szerint ezt az összeget elengedik minden konstrukciában. Csak kérdés, akkor minek?
Elengedik. Mint minden szolgáltatásnál itt is van belépési díj, szerintem ez nem új. KábelTV-nél, Netnél, vezetékes telefonnál is van. Akkor van jelentősége ha hűségidő előtt felmondod a szerződést, akkor a kötbéren túl még ez a +10000Ft is benne van.
 #97929  Szerző: szemilan

LazlowHUN írta:Az előbb nézegettem a voda ászf-jét és megdöbbenve láttam, hogy az előfizetéses tarifák esetén 10000 Ft a belépési díj. Régen ilyen nem volt. Ez hogy működik? Ha hűségnyilatkozat nélkül veszek csak kártyát akkor számítják fel, vagy ha telefont is vesz az ember akkor is? A honlapjukon nem láttam még infót róla, csak eldugva az ászf-ben :gülü2:
Azt hiszem ez már a többieknél is így van. Én vettem hűségidő nélküli konstrukcióban mobilnetet, nem kérték el érte. Szerintem már akkor (9 hónapja) is bent lehetett az ÁSZF-ben. A facebook faluk szerint ezt az összeget elengedik minden konstrukciában. Csak kérdés, akkor minek?
 #97927  Szerző: LazlowHUN

Az előbb nézegettem a voda ászf-jét és megdöbbenve láttam, hogy az előfizetéses tarifák esetén 10000 Ft a belépési díj. Régen ilyen nem volt. Ez hogy működik? Ha hűségnyilatkozat nélkül veszek csak kártyát akkor számítják fel, vagy ha telefont is vesz az ember akkor is? A honlapjukon nem láttam még infót róla, csak eldugva az ászf-ben :gülü2:
 #97544  Szerző: djlacee

Én decemberben szerződtem, és azóta már 2× változott :hit:
 #97543  Szerző: comet

Augusztusban lejár a 2 év hűségidőm de már most szeretném felbontani a szerződést. Megtehetem szankciók nélkül vagy fizetnem kell? Egyébként a szolgáltató bármikor módosíthatja egyoldalúan a szerződést ugyanis 2 éve nem ezzel a tarifával írtam alá.
 #97447  Szerző: szemilan

A Vitamax's Cool tarifások járnak a kártyások közül jelenleg a legjobban, ha jól nézem. 305 FT/hó-ért cserébe kapnak hálón belül 10Ft/percet és 35Ft/percet hálón kívülre.

Kár, hogy lezárt tarifáról van szó.
 #97440  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
jeek írta: Ebbe a 100Ft-ba nem halok bele havonta :)
Csak sokszor száz forint egy idő után már jelentős összeget tud kitenni.

De ha azt vesszük, ugyanúgy lebeszélhető ez is, tehát a 20Ft-os percdíjammal számolva 5 perccel többet beszélhetek le a havidíjból egy hónapban. Ha havidíjon felül jelentkezett volna ez az összeg, úgy tényleg rosszabb lett volna.
 #97433  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Ebbe a 100Ft-ba nem halok bele havonta :)
Csak sokszor száz forint egy idő után már jelentős összeget tud kitenni.
 #97429  Szerző: tomee87

szemilan írta:Ha jól nézem a kártyás csomagok egységesen 2,5 FT/percet emelkedtek.
Előfizetés esetén mik a változások?
Az én csomagom havidíja 100Ft-al emelkedik. A perdíj marad változatlanul 20Ft, az SMS díj is, és ugyanúgy lebeszélhető 100%-ban a havidíj. A zártcsoport (ingyenbeszélős) opció havidíja pedig nem változott. :)
Ebbe a 100Ft-ba nem halok bele havonta :)
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 29