RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #97654  Szerző: PooLee

Én sejtem, hogy értetted: ruccanjanak ki egy ötcsillagos hotelbe a jordán tengerpartra 10 nap/9 éjszakára. Csúnya, gonosz moderátorok!
 #97652  Szerző: LewyDee

adminisztrator írta:Kedves LewyDee!

A véleménynyilvánítás természetesen szabad, mint ahogy ez a felhasználók 98%-ánál működik is, azonban Te a Közel-Keletezéssel átléptél egy bizonyos határt. Amennyiben nem akarsz a továbbiakban fórumozni, ne fórumozz, nem kényszerít rá senki.

Üdv,
adminisztrator
közel-kelet nem negatívan hangzott el úgyhogy várnám magyarázatod a moderálásodra. Kifejtve, arról szólt a poszt hogy elhagyhatnák az országot is akár, mert miattuk áll 3 frekvenciapályázat eredményhírdetése. És ha ez nem véleménynyílvánítás akkor nem tudom mi az. Lehet alkalmatlan vagy a feladatra?:)
 #97641  Szerző: PooLee

De nekik nem adakoztak! Továbbá míg mondjuk a Slágert vagy a Danubiust birtokló cégeket a legkevésbé sem érdekli a magyarországi politikai helyzet, kivonultak és kész. Legfeljebb indítottak egy kevésbé korrupt, normális államban rádiót. A Klubrádió mindezt nem tudja megtenni, meg ő nem is elsősorban profitszerzés céljára lett létrehozva. Ezeket azért ne felejtsük el.
 #97628  Szerző: asr27

Snake írta:
rmihaly76 írta:Nem hinnem azt, hogy a Klubradio "elenyeszo szamu" hallgatosaga joneven venne azt, ha a Klubradio hagyna csak ugy siman kiutni magat az eterbol.
Amugy meg nem miattuk tunt el (Budapestrol) a Radio1, RiseFM, Face, meg a tobbi, az idok folyaman kodde valt radioado.
Mellesleg, a Klubradionak, ettol az "el akarjak hallgattatni az ellenzeki mediumot" mediahangoskodastol jobb ingyenreklam nem kell.
Amugy, en mar csak azert is hagynam a Klubradiot mukodni, mert igy "kihuznam a talajt" az osszes, szolaszabadsagfelto aktivista laba alol.
Amennyiben senkit se érdekelne a rádió, már csődbe ment volna.
Ez nem erről szól, hogy érdekel-e valakit vagy sem. Ennyi erővel a Radio1, RiseFM, Face, Roxy, sőt Danubius, Sláger... rádiókat is sokan hallgatták mégis csődbe mentek illetve lekapcsolták őket vagy valami más ok miatt elhallgattak.
 #97624  Szerző: Snake

rmihaly76 írta:Nem hinnem azt, hogy a Klubradio "elenyeszo szamu" hallgatosaga joneven venne azt, ha a Klubradio hagyna csak ugy siman kiutni magat az eterbol.
Amugy meg nem miattuk tunt el (Budapestrol) a Radio1, RiseFM, Face, meg a tobbi, az idok folyaman kodde valt radioado.
Mellesleg, a Klubradionak, ettol az "el akarjak hallgattatni az ellenzeki mediumot" mediahangoskodastol jobb ingyenreklam nem kell.
Amugy, en mar csak azert is hagynam a Klubradiot mukodni, mert igy "kihuznam a talajt" az osszes, szolaszabadsagfelto aktivista laba alol.
Amennyiben senkit se érdekelne a rádió, már csődbe ment volna.
 #97622  Szerző: asimov

Nem hinnem azt, hogy a Klubradio "elenyeszo szamu" hallgatosaga joneven venne azt, ha a Klubradio hagyna csak ugy siman kiutni magat az eterbol.
 #97621  Szerző: asr27

RadiosJani írta:<moderálva>
Ott a pont.
 #97620  Szerző: RadiosJani

<moderálva>
djlacee
 #97573  Szerző: markfelt

Kedves LewyDee!

A véleménynyilvánítás természetesen szabad, mint ahogy ez a felhasználók 98%-ánál működik is, azonban Te a Közel-Keletezéssel átléptél egy bizonyos határt. Amennyiben nem akarsz a továbbiakban fórumozni, ne fórumozz, nem kényszerít rá senki.

Üdv,
adminisztrator
 #97569  Szerző: LewyDee

tök jó hogy szabad a vélemény nyílvánítás. Semmi olyat nem írtam ami a fórumszabályzatába ütközött volna, nem volt sem uszító, sem valótlan, sem spam a posztom. De persze nekem sem kötelező a fórum tagjának maradnom. És így a fórumot sem minősítem.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 137