RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#97703  Szerző: Andrew5

Megmenti mi? Mikor több száz milliós bírságot rót ki rá aztán a kamatot elengedi.... Ez csak színház... A neo úgysem tudja kifizetni, ezzel pedig lehet majd védekezni mikor a tanács felbontja a szerződést, hogy hát mi megadtuk az esélyt.... Vagy megy , vagy lepasszolják az Emis-nek és újra sláger lesz ;-) ;)
 #97692  Szerző: bandras

A Face szintén egy V. betűs érdekeltség, csak nem Vizoviczki, hanem Veres (amúgy nemrég ő is vendégeskedett a rendőrségen).

(Elnézést az offért, én részemről ezzel be is fejeztem ezt a témát).
 #97682  Szerző: veterán

bandras írta:
RadiosJani írta:
bandras írta:Van egy olyan érzésem, hogy S. Lajosnak a Class, a Lánchíd és a Music FM után újabb rádiója lesz. :(

Azért mondjuk a látszatra ügyelhetnének, egy-két hónapja volt hír, hogy a Classnak meg jelentősen csökkentették a műsorszolgáltatási díját. De tök mindegy, a Sláger-Danubius-Rádió1 sztori óta itt minden megtörténhet, következmények nélkül.
Hátazért kicsit máshogy van ez szerintem, de mindegy. nem hiszem, hogy minden egy tulajdonban lenne.
és nem látom az összefüggést a Slág-Dan és a R1 közt sem... lejárt az engedély. lett más. és?
Ez a hozzászólás gyönyörűen megmutatja, hogy kb. bármit megtehetnek a rádiós piacon. Ha egy rádiós fórumon valaki annyira van képben a háttérben - nem is túlzottan titkokban - zajló folyamatokkal, mint te, akkor el lehet képzelni, hogy a szélesebb közvélemény fejében mi áll össze ebből.
Ez olyan, mint, hogy a Rise FM fórumban csak néztek, amikor megemlítettem a Vizoviczki nevét, mert hát neki semmi kapcsolata nincs a rádióval... vááá...
Lol, hat mert nincs is. Az a FACE :lol:
 #97681  Szerző: bandras

RadiosJani írta:
bandras írta:Van egy olyan érzésem, hogy S. Lajosnak a Class, a Lánchíd és a Music FM után újabb rádiója lesz. :(

Azért mondjuk a látszatra ügyelhetnének, egy-két hónapja volt hír, hogy a Classnak meg jelentősen csökkentették a műsorszolgáltatási díját. De tök mindegy, a Sláger-Danubius-Rádió1 sztori óta itt minden megtörténhet, következmények nélkül.
Hátazért kicsit máshogy van ez szerintem, de mindegy. nem hiszem, hogy minden egy tulajdonban lenne.
és nem látom az összefüggést a Slág-Dan és a R1 közt sem... lejárt az engedély. lett más. és?
Ez a hozzászólás gyönyörűen megmutatja, hogy kb. bármit megtehetnek a rádiós piacon. Ha egy rádiós fórumon valaki annyira van képben a háttérben - nem is túlzottan titkokban - zajló folyamatokkal, mint te, akkor el lehet képzelni, hogy a szélesebb közvélemény fejében mi áll össze ebből.
Ez olyan, mint, hogy a Rise FM fórumban csak néztek, amikor megemlítettem a Vizoviczki nevét, mert hát neki semmi kapcsolata nincs a rádióval... vááá...
 #97676  Szerző: RadiosJani

#97675  Szerző: bandras

Van egy olyan érzésem, hogy S. Lajosnak a Class, a Lánchíd és a Music FM után újabb rádiója lesz. :(

#97673  Szerző: bgnrlszl

Két hetet kapott a NEO FM országos kereskedelmi rádió, hogy törlessze 700 millió forintos adósságát. Különben bezárhatják. Június 18-ig kell elkezdeni a törlesztést - így döntött a Médiatanács. A testület szerint ha nem törlesztenek, úgy veszik, hogy nem is akarják működtetni a rádiót.
Forrás: Déli Krónika 2012.06.06. / Kossuth Rádió
 #97671  Szerző: LuciFerko

a Lánchíd Rádió szerint már nincs sok hátra. De semmi hírt nem találok a neten erről.
 #97648  Szerző: tom1208

Nincs valakinek felvétele a NeoFM Top1000böl?Akár csak egy óra,vagy a promó? Előre is Köszi!!
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 584