RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #98277  Szerző: veterán

mihalylovics írta:Ma belehallgattam ebbe a rádióba (nem szoktam hallgatni). Nem vagyok se fideszes, se emeszpés, de ez az adó nekem eleve nem tetszik. Szó szerint sugárzik belőle a rosszindulat. Mondom, nem a politikai beállítottsága nem tetszik, hanem az arrogáns hangneme. Erőszakos, már-már a rémhírkeltő kategóriát súrolja. Legalábbis nekem igen. Lehet, hogy az a baj, hogy nem vagyok egyik oldal híve sem...
Na ja, de a Klubradio fele annyira nem arrogans, mint az ATV, Hir TV, Echo TV, Lanchid Radio es Magyar Katolikus Radio(!), ahol szinten napi kozelet, politika megy, KDNP stilusban. Halali. :D
 #98275  Szerző: mihalylovics

Ma belehallgattam ebbe a rádióba (nem szoktam hallgatni). Nem vagyok se fideszes, se emeszpés, de ez az adó nekem eleve nem tetszik. Szó szerint sugárzik belőle a rosszindulat. Mondom, nem a politikai beállítottsága nem tetszik, hanem az arrogáns hangneme. Erőszakos, már-már a rémhírkeltő kategóriát súrolja. Legalábbis nekem igen. Lehet, hogy az a baj, hogy nem vagyok egyik oldal híve sem...
 #97923  Szerző: Mandarin

De nagy csend van itt...
vagy lekapcsolták a topikot, mint a rádiókat mostanság?
Megértem, hogy mindenkinek elmegy a kedve a vélemyénnyilványítástól azok után, hogy sokan meg lettek dorgálva, le lettek tiltva, de a társalgás azért még mehet tovább?
Szóval: tud valaki valamit is arról hogy mikor zárják le ezt a pályázatot?
 #97713  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #97712  Szerző: Snake

RadiosJani írta:
LewyDee írta:
adminisztrator írta:Kedves LewyDee!

A véleménynyilvánítás természetesen szabad, mint ahogy ez a felhasználók 98%-ánál működik is, azonban Te a Közel-Keletezéssel átléptél egy bizonyos határt. Amennyiben nem akarsz a továbbiakban fórumozni, ne fórumozz, nem kényszerít rá senki.

Üdv,
adminisztrator
közel-kelet nem negatívan hangzott el úgyhogy várnám magyarázatod a moderálásodra. Kifejtve, arról szólt a poszt hogy elhagyhatnák az országot is akár, mert miattuk áll 3 frekvenciapályázat eredményhírdetése. És ha ez nem véleménynyílvánítás akkor nem tudom mi az. Lehet alkalmatlan vagy a feladatra?:)
Nézd engem kis kimoderáltak mert nem olyan véleményt írtam ami megfelelt volna
a moderátor (gondolom politikai) eszméinek. A tények azok tények s ha ezt megmásítják
vagy kitörlik attól nem lesz más... el kell fogadni és kész. De törölgetni nem valami demokratikus...
Örülj neki, h még van mivel írnod.
 #97678  Szerző: mimi

Kaptunk más topikban épp eleget a mostani médiarendszer bírálásáért, nyugi.
 #97677  Szerző: RadiosJani

LewyDee írta:
adminisztrator írta:Kedves LewyDee!

A véleménynyilvánítás természetesen szabad, mint ahogy ez a felhasználók 98%-ánál működik is, azonban Te a Közel-Keletezéssel átléptél egy bizonyos határt. Amennyiben nem akarsz a továbbiakban fórumozni, ne fórumozz, nem kényszerít rá senki.

Üdv,
adminisztrator
közel-kelet nem negatívan hangzott el úgyhogy várnám magyarázatod a moderálásodra. Kifejtve, arról szólt a poszt hogy elhagyhatnák az országot is akár, mert miattuk áll 3 frekvenciapályázat eredményhírdetése. És ha ez nem véleménynyílvánítás akkor nem tudom mi az. Lehet alkalmatlan vagy a feladatra?:)
Nézd engem kis kimoderáltak mert nem olyan véleményt írtam ami megfelelt volna
a moderátor (gondolom politikai) eszméinek. A tények azok tények s ha ezt megmásítják
vagy kitörlik attól nem lesz más... el kell fogadni és kész. De törölgetni nem valami demokratikus...
 #97674  Szerző: RadiosJani

Hú, hát elég egyoldalú (bal) itt a moderálás, kezdem magam kellemetlenül érezni, hogy nem mondhatom el a véleményemet... Ez nem valami demokratikus hely ezek szerint... de leírom újra

A Klubrádióval kapcsolatban bármilyen közel-keletezésnek lehet valós alapja...
Nem feltétlenül negatívan, de mégis... Szóval ez van, egyébként más rádió
hasonló helyzetben már rééégesrégen kussolna. Minden tekintetben....
 #97657  Szerző: mimi

Miattuk áll, igen, mert olyan átlátható, objektív és szakszerű amúgy az eljárás :)
 #97655  Szerző: markfelt

LewyDee írta: közel-kelet nem negatívan hangzott el úgyhogy várnám magyarázatod a moderálásodra. Kifejtve, arról szólt a poszt hogy elhagyhatnák az országot is akár, mert miattuk áll 3 frekvenciapályázat eredményhírdetése. És ha ez nem véleménynyílvánítás akkor nem tudom mi az. Lehet alkalmatlan vagy a feladatra?:)
Egy szóval nem mondtam, hogy nem volt véleménynyilvánítás.
Ez az volt, mégpedig olyan, mely nem fért bele jelen fórum kereteibe.

Ahogy megszokhattátok, a továbbiakban is igazságosan, objektíven és az általatok regisztrációkor elfogadott fórumszabályzat, illetve moderációs metodika szerint jár el a fórum csapata, így a renitens felhasználók az 5. figyelmeztetés után végleg kizárásra kerülnek.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 137