RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#97962  Szerző: donder

Debreceni helyzet:

gyakorlatilag megegyezik Londonéval... Hol esik de nagyon, hol kiderült, gyönyörű ég van...
Mindez 1-2 óránként változva...
 #97880  Szerző: mlaszlo

Szép idő volt éjjel, volt egy "kis" zivatar errefelé is.
 #97815  Szerző: chab7

rmihaly76 írta:Amugy, meg aktiv eletemben szeretnek latni egy ilyen forgoszelet.... Jo messzirol, de eloben.
Ezt meg is fogjuk élni, mert az időjárás változik valamennyire és most efelé tartunk. Nekem még egy olyan tippem is van, hogy kis hazánkban lesz még vulkánkitörés is.
(Mielőtt nevetne valaki, jusson eszébe az olasz mostani földrengés és nézzen meg egy "Európa kialakulása" című filmet amit a Spektrum szokott adni ha jól emlékszem. Márpedig a tektonikus lemezek mozognak. - Na és nem mondom, hogy ez nagyon hamar lesz, de pl ha már Japán egynegyede eltűnik és ha újabb olasz szigetek nőnek ki akkor lehet centit vágni a mi kis műsorunkhoz is ;) )
Fura amúgy a természet ily változásait megélni mikor gyerekkoromban tanult dolgok változnak meg.
 #97647  Szerző: asimov

13 Cfok es eros szel... shortban es poloban majdnem faztam hazafele. Jun 5-en...
Talan tavaly volt az, hogy Jun 16-an kabatban uldogeltunk haver teraszan es estefele mar meglatszott a lehelletunk is. :D
 #97631  Szerző: csadam

www.eumet.hu - ez még mindig hihetőbb, mint a másik kettő. Szerintem.
 #97607  Szerző: mlaszlo

rmihaly76 írta:Is-is. :)
Delelott a fizetesem feltettem volna arra, hogy delutan itt dirr-durr lesz, azonban mostanra nemileg tisztult az eg. A szel ugyan elenk, neha eros, de semmi komoly. Viharjelzes sincsen.
Nem tudom kinek lehet hinni. Most az Időkép szerint a Balaton környékén heves zivatar van, másodfokú viharjelzéssel, ehhez képest az OMSZ honlapján a DNY-i megyékre van kiadva riasztás, ahol jelenleg nincs semmi. :S
 #97583  Szerző: djlacee

Itt volt dirr-durr, radarképen majd beszartam mikor megláttam először, de szerencsére mire ideért, legyengült
 #97571  Szerző: asimov

Is-is. :)
Delelott a fizetesem feltettem volna arra, hogy delutan itt dirr-durr lesz, azonban mostanra nemileg tisztult az eg. A szel ugyan elenk, neha eros, de semmi komoly. Viharjelzes sincsen.
mlaszlo írta:Class FM-en a hírekben az hangzott el, hogy ma marad a napsütés, 25-30 fok várható, esetleg keleten lehet egy-egy zápor. Juventus-on MTI hírek meg azt mondja, nyugatról megnövekedhet a felhőzet és zápor, zivatar alakulhat ki. Most akkor ki mond igazat? :D
 #97570  Szerző: mlaszlo

Class FM-en a hírekben az hangzott el, hogy ma marad a napsütés, 25-30 fok várható, esetleg keleten lehet egy-egy zápor. Juventus-on MTI hírek meg azt mondja, nyugatról megnövekedhet a felhőzet és zápor, zivatar alakulhat ki. Most akkor ki mond igazat? :D
 #97552  Szerző: szemilan

rmihaly76 írta:Remelem, senki hazat nem vitte el.
Amugy, meg aktiv eletemben szeretnek latni egy ilyen forgoszelet.... Jo messzirol, de eloben.
Attis írta:http://www.idokep.hu/hirek/tornado-nyiracsadon
:cry:
Nem tudom miért, de engemet is érdekel. :)
De ez a sok jég viszont nem kellene.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 209