RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #98325  Szerző: nyikolaj

És szoktad hallgatni azt a frekit,hogy szomorú vagy? :)
 #98324  Szerző: tams

Már vagy 2 napja nem szól csak csend van a debreceni 93,5-ön :(
 #98303  Szerző: veterán

Pasa írta:
veterán írta:Most ellentmondtal magadnak.
Mivel?
Ja amugy rosszul ideztel. :)
 #98302  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
mihalylovics írta:Amúgy szerintem, amit idéztél, elsősorban a katolikus rádióról szólt, nem a Lánchídról.
Nem, én MKR-t sosem hallgatok. A Lánchídra írtam. Az egykori Sztár FM-ről jött át ide Dr. Boross. Na az ő zenei műsora az, ami nekem tetszik. Sajnos monó...
És a fehérvári (106.6) ráadásul nagyon szét is van csapva. :S
 #98301  Szerző: Glenn

veterán írta:Most ellentmondtal magadnak.
Mivel?
 #98300  Szerző: Glenn

mihalylovics írta:Amúgy szerintem, amit idéztél, elsősorban a katolikus rádióról szólt, nem a Lánchídról.
Nem, én MKR-t sosem hallgatok. A Lánchídra írtam. Az egykori Sztár FM-ről jött át ide Dr. Boross. Na az ő zenei műsora az, ami nekem tetszik. Sajnos monó...
 #98299  Szerző: veterán

Pasa írta:
veterán írta:Lanchid Radio, ahol szinten napi kozelet, politika megy, KDNP stilusban. Halali. :D
Nem így van. Hallgasd többször, jó zenei meg egészségügyi, és politikamentes beszélgetős műsorok (is) vannak itt.
Ilyenek a Klubrádióban is akadnak amúgy...
Most ellentmondtal magadnak. :D
Nyilvan nem olyan aggressziv politikai tartalom van az MKR-en mint a tobbin, de a hirek eleg elfogultak.
 #98298  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:
veterán írta:Lanchid Radio, ahol szinten napi kozelet, politika megy, KDNP stilusban. Halali. :D
Nem így van. Hallgasd többször, jó zenei meg egészségügyi, és politikamentes beszélgetős műsorok (is) vannak itt.
Mondom, nem ismerem őket, de a "reggeli gyors" abszolút rosszindulatú volt. Amúgy szerintem, amit idéztél, elsősorban a katolikus rádióról szólt, nem a Lánchídról.
Mellesleg ezek az adók nem túl előnyösek zenei műsorok terén, mivel adásuk monó.
 #98295  Szerző: Glenn

#98278  Szerző: mihalylovics

veterán írta:
mihalylovics írta:Ma belehallgattam ebbe a rádióba (nem szoktam hallgatni). Nem vagyok se fideszes, se emeszpés, de ez az adó nekem eleve nem tetszik. Szó szerint sugárzik belőle a rosszindulat. Mondom, nem a politikai beállítottsága nem tetszik, hanem az arrogáns hangneme. Erőszakos, már-már a rémhírkeltő kategóriát súrolja. Legalábbis nekem igen. Lehet, hogy az a baj, hogy nem vagyok egyik oldal híve sem...
Na ja, de a Klubradio fele annyira nem arrogans, mint az ATV, Hir TV, Echo TV, Lanchid Radio es Magyar Katolikus Radio(!), ahol szinten napi kozelet, politika megy, KDNP stilusban. Halali. :D
A Lánchidat se szeretem, de az nekem annyira nem volt feltűnő, bár azt se hallgatom, lehet, hogy jó pillanatban értem tetten :D A katolikus egyházi rádió esetén meg már az egyenesen botrányos, hogy egyáltalán politizál. Nem mondtam, hogy a Klubrádió a határ, de nekem egyszerűen antipatikus. Tévét meg nem nézek, főleg nem politikai adókat (csak Comedy Centralt) :D
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 137