RADIOSITE Fórum

• Rádió 24 - Dunaújváros - 102.9 MHz

#98607  Szerző: Balu789

Helyi
Richmonde írta:Ez mikor volt? Csak azért, mert a Voda nálunk is hirdet ügynökségen keresztül, és ilyen nem volt. Helyi Voda üzlet hirdetett?
 #98539  Szerző: Richmonde

Ez mikor volt? Csak azért, mert a Voda nálunk is hirdet ügynökségen keresztül, és ilyen nem volt. Helyi Voda üzlet hirdetett?
 #98478  Szerző: Balu789

Richmonde írta:Már bocs, de ha a sales hülye, - pl. karácsonyi reklámot küld - úgy dobom vissza, hogy zúgva száll. Nem hiszem, hogy ők is azt akarták, hogy az menjen, valszeg valaki hibázott. Ezzel nem csak a rádió, de az ügyfél is ég.
Igen, de pont feltettem ezt a kérdést és a rádió munkatársai válaszoltak erre, miszerint a megrendelő kérése alapján ment! Ők nem szerették volna már, de mivel érvényes akcióról volt szó és a Vodafone nem készítettet új hanganyagokat, ezért ennek a sugárzását kérte továbbra is. Mivel gondolom a rádió reklámbevételekből él, így egy ilyen nagy cég megrendelését nem tagadja meg magától.

Akkor szerintem a megrendelő hülyesége! Nem? A megrendelő ég, persze a rádió is.

Te mit tennél? Havi x száz ezer forintot visszadobsz? Szerintem egy helyi rádió sem teheti meg a mostani gazdasági helyzetben.
 #98475  Szerző: Richmonde

Már bocs, de ha a sales hülye, - pl. karácsonyi reklámot küld - úgy dobom vissza, hogy zúgva száll. Nem hiszem, hogy ők is azt akarták, hogy az menjen, valszeg valaki hibázott. Ezzel nem csak a rádió, de az ügyfél is ég.
 #98471  Szerző: Balu789

Na, van itt leleményesség kérem szépen ;)
Már csak egy kis lendület kellene ebbe a rádióba...és minél kevesebb "lejárt" reklám :) persze ezt ők tudják...de megmosolyogtatja az embert egy karácsonyi reklám márciusba, vagy egy Valentin napi ékszer reklám 2 héttel később...

Gondolom Vodafone karácsonyi reklámokról beszéltél? Talán a Vodafone hülyesége, hogy nem küld friss anyagot és a Vodafone karácsonyi akciója április elején járt le. De erről nem a rádió tehet. Sajnos nagyon sok cég a gyártáson spórol vidéki rádiókban, de erről sem a rádiók tehetnek.
 #98349  Szerző: radukanorbert

Roger írta:
LuciFerko írta:
Roger írta:Nem is rossz megoldás: magyar zene arány, kipipálva! :shock: mert hogy késő este csak azok mennek ( :S amikor éjszakás voltam, nem örültem neki ) De Én is így csinálnám ;)

* Máshol is alkalmazzák ezt?
Igen, az egyik Székesfehérvári kisköznél is. De van olyan rádió, ami magyar DJ-k mixeit sugározza este 8-tól reggel 6-ig.
Már csak egy kis lendület kellene ebbe a rádióba...és minél kevesebb "lejárt" reklám :) persze ezt ők tudják...de megmosolyogtatja az embert egy karácsonyi reklám márciusba, vagy egy Valentin napi ékszer reklám 2 héttel később...
Tanusíthatom, hogy a karácsonyi és Valentin napi reklámok nélkül is van elég reklám a rádióban. :) Ha ilyet hallottál, akkor az nem az érdekes koncepciónak, hanem az adásvezérlő érdekes működésének köszönhető.
 #98198  Szerző: mihalylovics

Roger írta:Nem is rossz megoldás: magyar zene arány, kipipálva! :shock: mert hogy késő este csak azok mennek ( :S amikor éjszakás voltam, nem örültem neki ) De Én is így csinálnám ;)

Hasonlót alkalmaz a Rádió Q, amikor nincs műsorvezetés (vagy korábbi műsorok ismétlése), csak magyar zene van. Ezzel az 50%-os arány jó része ki van pipálva.
 #98143  Szerző: Glenn

Roger írta:Na, van itt leleményesség kérem szépen ;)
Nyugi, az van a másik oldalon is. Majd jól kitalálják, hogy a magyar zene arány óránként értendő... :o
 #98123  Szerző: Roger

LuciFerko írta:

Igen, az egyik Székesfehérvári kisköznél is. De van olyan rádió, ami magyar DJ-k mixeit sugározza este 8-tól reggel 6-ig.
 #98118  Szerző: LuciFerko

• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22