RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#99719  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Hogy szakadnának meg, azt hittem végre új DVB-T muxok indulhatnak
Ingyenes csatorna úgyse lenne, az új multiplexeket is fizetős csatornákkal töltenék meg.
 #99718  Szerző: djlacee

Hogy szakadnának meg, azt hittem végre új DVB-T muxok indulhatnak
 #99711  Szerző: egon2

Szerintem maradnak analógon.A 600 ezer emberrel,még se akarnak ki cseszni.Még akkor is ha reklám szempontból nem célcsoport!Az szép,hogy eljutottunk odáig,15 év alatt,hogy már csak 600 ezren nézik analógon ,földi sugárzással a televíziót.
Fejlődik nálunk is a technika!Off leszek.1998-ban például a lakosságnak 0,5%a internetezett,ma 2012-ben a lakosság 62%a internetezik!EU átlagban vagyunk a nettezés terén!
 #99527  Szerző: asimov

Ismerve a ket nagy kereskedelmi tvcsatorna musorainak a "szinvonalat" -valljuk be- ez azert nem annyira nehez...
mlaszlo írta:...
Ezzel maga mögé utasította a két nagy kereskedelmi csatornán főműsoridőben futó sorozatokat és filmeket. [/i]
 #99526  Szerző: mlaszlo

Megverte a Film+ az RTL Klubot és a TV2-t!

Az ország legnézettebb filmcsatornája, a Film+ szerda este 21 órától tűzte műsorára a Die Hard harmadik részét. Az élet mindig drága című epizód lett az aznapi főműsoridő legnézettebb filmje, azaz a kereskedelmi célcsoportból éppen tévét nézők 19,1%-a választotta McClane kalandjait. Ezzel maga mögé utasította a két nagy kereskedelmi csatornán főműsoridőben futó sorozatokat és filmeket.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 199