Arra leszek kiváncsi a bumeráng hol bukkan fel ujra? Max a juventuson tudom elképzelni, de ott se ebbe a formába hanem a Lajos nélküli fiatalabb formába megujult stilussal.
nyikolaj írta:Már miért kerülne a Neo frekik helyébe valami? Ha esetleg a tanács úgy dönt,hogy egye fene ideiglenes szerződéssel xy ideig egy rádióhálózatnak odaadja a frekiket az se most lesz,ismerve az NMHH gyors döntéseit.Meg még előtte szerződéskötések stb...nem működik ez ilyen gyorsan.Magyarul a Class fm marad országos kerrádiónak! Ennyi!De legalabb mar jo minosegben szol az uj Orban 8600-nak koszonhetoen.
kerek1radio írta:ja és még valami ... nem a mostani neo vezetés vezette ide rádiót... tulajdonképpen a senkiházi, idióta, semmihez sem értő... fűagyú est fm-es banda...Gratulálok szakértő véleményedhez
mlaszlo írta:R1, Lanchidveterán írta:Meddig számítjuk az első részt?kerek1radio írta:sziasztok... nem hivatalos, de tűz közeli forrástól azt hallottam, hogy vagy rádió1 megy a neo frekijére, vagy a lánchíd... az biztos, hogy egy érdekkörhöz tartozik mindkét rádió... ha mondjuk a zeneibb jellegű rádió1 lesz az, akkor sem lesz a class konkurenciája, mert mindkét rádiónál ugyanaz a tulajdonosi kör... csak hallottam... ne vegye senki készpénznek... azt viszont igen, hogy a neo megszűnik!Erdekes egy "tuz" lehet... mert az elso resze nagyon nagy hulyeseg
veterán írta:Meddig számítjuk az első részt?kerek1radio írta:sziasztok... nem hivatalos, de tűz közeli forrástól azt hallottam, hogy vagy rádió1 megy a neo frekijére, vagy a lánchíd... az biztos, hogy egy érdekkörhöz tartozik mindkét rádió... ha mondjuk a zeneibb jellegű rádió1 lesz az, akkor sem lesz a class konkurenciája, mert mindkét rádiónál ugyanaz a tulajdonosi kör... csak hallottam... ne vegye senki készpénznek... azt viszont igen, hogy a neo megszűnik!Erdekes egy "tuz" lehet... mert az elso resze nagyon nagy hulyeseg