RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#98476  Szerző: Nightman

Igen,de mi van akkor,ha az Nmhh mjuk kötelezi az Ah-t a lekapcsolásra? Kötelezheti?? Az Ah felé nincs elmaradásuk?
 #98474  Szerző: Balu789

bandras írta:11 óra és dél között kiderül, hogy mi lesz a Neóval.

Nagyjából mondjuk borítékolható.
Igen elvileg kiderülhet ma, de gyakorlatilag nem!
Mert hiába születik döntés, utána kezdődik a jogi keverés.
Anno sláger rádió 1.5 évig szerződés nélkül sugárzott!
 #98473  Szerző: bandras

11 óra és dél között kiderül, hogy mi lesz a Neóval.

Nagyjából mondjuk borítékolható.
 #98466  Szerző: mlaszlo

djmarco írta: Meg mondjuk ha nem szüntetik meg az összes hallgatható műsoruk : ezeröcsi, beugró, neo portré. Akkor talán megmaradtak volna. Talán.
Valószínűleg azért szüntették meg, mert nem érte meg. Napközben zömmel zenét várnak el a hallgatók, nem véletlen, hogy a Class FM-en is a minimálisra csökkentették az utóbbi időben a megszólalásokat napközben.
 #98465  Szerző: mlaszlo

zotya32 írta: Ehhez annyit, hogyha lett volna bennük elég bátorság, akkor a radiocafe-s stílust viszik végig, mára nagyon jó kis rádió lett volna a Neo...
De az a sok 'Slágerbutított' ember élből tiltakozott minden ellen, ami új... 1-2 év kellett volna, és senkinek nem hiányzott volna a Sláger, mert akinek az a zene kell megtalálja a juventuson, vagy bármely másik 10 rádión az országban.
Egy országos kereskedelmi rádiónak kísérletezni elég kockázatos. 7 év hamar elszáll, nincs idő arra, hogy 1-2-3 évig húzzák, míg esetleg megszokja a hallgatóság, mert ennyi idő alatt termelhet annyi veszteséget, hogy a maradék idő kevés lesz arra, hogy ezt kompenzálja.
A Café hosszú ideig működött Budapesten, mégse tudott jelentős hallgatottságot elérni, hiába tennéd át ezt egy országos frekvenciára, ott sem lenne másképp és szerintem ezen az idő sem változtatna.
 #98463  Szerző: DRoland

Pasa írta: Erre a hálózatra a régi (2005 előtti) Sláger kéne, vagy a Sztár FM. Szerintem...
Hogy én ennek mennyire örülnék, meg szerintem rengetegen az országban!
 #98457  Szerző: Glenn

Én azt nem értem, miért nem írja ide senki a kommentje végére, hogy "szerintem"? Miért érzi úgy itt mindenki, hogy az ő ízlése kell egy egész országnak?
Erre a hálózatra a régi (2005 előtti) Sláger kéne, vagy a Sztár FM. Szerintem...
 #98456  Szerző: kerek1radio

"A csődvédelem célja az, hogy egy lejárt adósságért helytállni nem képes vállalkozást ne számoltathassanak fel azonnal a hitelezők (ettől még elvben "lekapcsolhatják" az adót). A fizetésképtelen vállalkozás tulajdonosai a csődeljárás keretében, a bíróság által kijelölt felszámoló felügyelete mellett működhetnek. A felszámoló csődvédelmi kérelmet nyújt be a követelésekre, ami 90 napos moratóriumot jelent. A vállalkozásnak ezalatt nem kell kiegyenlíteni a tartozásait.

Az első 45 napig egyezségi javaslatot dolgozhat ki a cég, amit, ha a hitelezők elfogadnak, akkor a vállalkozás visszaáll a korábbi, működő állapotába és folytatja tevékenységét. Ha az egyezség 90 napon belül nem jön létre, úgy a hitelezők hozzájárulásával 180 napig az eljárás meghosszabbítható, de alkalmanként 360 napig is. Amennyiben nem sikerül a hitelezőkkel egyezséget kötni, az eljárást a bíróság felszámolásba fordítja át. =>B.M."
 #98455  Szerző: djmarco

zotya32 írta:
kerek1radio írta:ja és még valami ... nem a mostani neo vezetés vezette ide rádiót... tulajdonképpen a senkiházi, idióta, semmihez sem értő... fűagyú est fm-es banda...
Ehhez annyit, hogyha lett volna bennük elég bátorság, akkor a radiocafe-s stílust viszik végig, mára nagyon jó kis rádió lett volna a Neo...
De az a sok 'Slágerbutított' ember élből tiltakozott minden ellen, ami új... 1-2 év kellett volna, és senkinek nem hiányzott volna a Sláger, mert akinek az a zene kell megtalálja a juventuson, vagy bármely másik 10 rádión az országban.
Amióta nincs cafe nincs mit hallgatni, GR még elmegy, de a zenei válogatásuk néha agyzsibbasztó, főleg mikor pápai Joci, meg Caramell és egyéb megaXfaktoroscsillagszületett cölöpelóadók "dalait" nyomja...
Meg mondjuk ha nem szüntetik meg az összes hallgatható műsoruk : ezeröcsi, beugró, neo portré. Akkor talán megmaradtak volna. Talán.

Off: Caramell nagyon jó énekes, nem véletlen játsza stinte az összes rádió.
On:
 #98454  Szerző: zotya32

kerek1radio írta:ja és még valami ... nem a mostani neo vezetés vezette ide rádiót... tulajdonképpen a senkiházi, idióta, semmihez sem értő... fűagyú est fm-es banda...
Ehhez annyit, hogyha lett volna bennük elég bátorság, akkor a radiocafe-s stílust viszik végig, mára nagyon jó kis rádió lett volna a Neo...
Amióta nincs cafe nincs mit hallgatni, GR még elmegy, de a zenei válogatásuk néha agyzsibbasztó, főleg mikor pápai Joci, meg Caramell és egyéb megaXfaktoroscsillagszületett cölöpelóadók "dalait" nyomja...
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 584