RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#98578  Szerző: egon2

Szerintetek napok vagy hetek kérdése,hogy elhallgat a Neo fm?
 #98569  Szerző: Nickman

Nickman írta:
egon2 írta:Este lesz műsorvezetés a Neo Fm-en?
Belehallgatsz és kiderül. Most a NeoEste következik Gellért Gáborral.
És igen van műsorvezető. Egyelőre minden olyan mint eddig.
 #98567  Szerző: Nickman

egon2 írta:Este lesz műsorvezetés a Neo Fm-en?
Belehallgatsz és kiderül. Most a NeoEste következik Gellért Gáborral.
 #98566  Szerző: egon2

Este lesz műsorvezetés a Neo Fm-en?
 #98562  Szerző: mszilárd

Vajon a Sláger Rádió gusztustalan lejárató kampányának mekkora köze volt ehhez? Arra gondolok, hogy alapból nem hallgatta a sok értelmes a rádiót, mer' a Slágeren azt mondták, hogy beszélgetős rádió, ráadásul csak politikai műsorokkal. Így azért nem lehetett könnyű indulni.
Az már más kérdés, hogy szépen lassan hogy tették tönkre a későbbiekben. Ami pedig a legszomorúbb, hogy semmi nem változott ezen a frekin a paradigmaváltás keretein belül, és a radiocafé is ennek esett áldozatul. Érdekes volt abban az időben az econet tevékenykedése... bár igazából nem érdekel, csak a cafét sajnálom, ami még ma is szólhatna.
 #98559  Szerző: mikrofonos

A Bumerángot sajnálóknak mondanám, hogy a műsor megszűnésének lehetősége már hónapokkal bekerült a köztudatba.
Szóval jóval előbb, mint ahogy ilyen széles körben tudni lehetett a Neo nagy bajáról.
Én nem tudom mi volt előbb.
Maga a Bumeráng a magyar rádiózás egyik nagyonis fontos értéke - függetlenül attól, hogy jómagam, csak hébe-hóba hallgattam bele - tehát mindenképpen kár (lenne) érte.
 #98558  Szerző: Andrew5

le is csökkent az online hallgatóság 1700 körülre.... az "átlag" ember aki neten hallgatta így gőze nincs most hogy is hallgassa...
 #98557  Szerző: Nickman

egon2 írta:Meddig szólhat így a Neo fm?Gondolom az se véletlen,hogy a honalapjukon,már csak a sajtóközlemény elérhető?
Online se lehet hallgatni a honlapjukon keresztül.
Hát a mai napon elég sokszor több percre meghalt a stream. Most sem jó.
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 584