RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#98577  Szerző: djlacee

Még jó hogy a GYSEV azokat a személykocsikat szerelte fel klímával, amiknek az ablakait teljesen le lehetett húzni...
:troll:
 #98574  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Akkor csak szerencsém volt? 3 Volvo buszt is kifogtam ma, két első generációst és egy újabb zöld kapaszkodósat, mind a 3-on kellemes levegő volt. A HÉV viszont katasztrófa, nem tudom miért, de azon hiába a nyitott ablakok, menet közben meg se mozdul a levegő az utastérben.
Mert csak oldalt van nyitva a HÉV-ben az ablak.
Ilyen kánikulában akármilyen fura is, a legelviselhetőbbek az IK2xx-as buszok, nagy ablakokkal, tetőszelőzőkkel együtt, iszonyat kellemes a klíma benne.
De pl. egy By,Bp vagy Bhv vagy az újabb típusú halberstadti illetve posta Bhv vasúti kocsik szószerint gőzfürdők, csak oldalt áramlik be a levegő és az is csak akkor érezhető ha áll benne az ember, mivel az ülések alacsonysága miatt nem megy odaáig le a menetszél, felül meg ugye ezek egyáltalán nem szellőznek (nincs tetőszellőző).
 #98573  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:
mlaszlo írta:Meglepő módon a BKV Volvo buszai most jól bírják a hőséget, egész kellemes levegőt csinál a klíma az utastérben.
Most viccelsz? Délelőtt 11-kor melegebb volt a Volvóban, mint az utcán!!!
Akkor csak szerencsém volt? 3 Volvo buszt is kifogtam ma, két első generációst és egy újabb zöld kapaszkodósat, mind a 3-on kellemes levegő volt. A HÉV viszont katasztrófa, nem tudom miért, de azon hiába a nyitott ablakok, menet közben meg se mozdul a levegő az utastérben.
 #98572  Szerző: Glenn

mlaszlo írta:Meglepő módon a BKV Volvo buszai most jól bírják a hőséget, egész kellemes levegőt csinál a klíma az utastérben.
Most viccelsz? Délelőtt 11-kor melegebb volt a Volvóban, mint az utcán!!!
 #98571  Szerző: mlaszlo

rmihaly76 írta:35 C-fok arnyekban..... :S
Nem fázunk, az biztos :) Nálunk most 29 fok van a szobában:(
Meglepő módon a BKV Volvo buszai most jól bírják a hőséget, egész kellemes levegőt csinál a klíma az utastérben. Az elmúlt években erre nem nagyon volt példa.
 #98540  Szerző: asimov

35 C-fok arnyekban..... :S
 #98244  Szerző: LuciFerko

Kisláng :D És igen elszabadult :)
 #98243  Szerző: asimov

Enying, Diofa vendeglo, ugye? :)
Csak nem elszabadult a habparty-s gep? :D
LuciFerko írta:Találós kérdés: Mikor és hol készült ez a kép?
Kép
 #98239  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:Találós kérdés: Mikor és hol készült ez a kép?
Kép
Pétfürdő?? Az valami hab? :D
A nő öltözködéséből és a virágokból ítélve nem télen készült az tuti, inkább nyáron.
 #98234  Szerző: LuciFerko

Találós kérdés: Mikor és hol készült ez a kép?
Kép
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 209