jaaa táblagépem sincs
Csóró vagyok.
Okostelefonom meg nem viszi a netrádiókat. 
soge írta:akkor is már úgy rakta össze Zsoc a stúdiót...Jani98 írta:Viszont Lajos korábban azt nyilatkozta,hogy a Lalikirályt vinné tovább,mert az nem ,,koránkelős"..akár még viheti is. Borostól az online rádiózás sem áll olyan távol, anno a Lalikirály is zavartalanul futott az átmeneti időszakban a Sláger online streamjében.
Jani98 írta:Viszont Lajos korábban azt nyilatkozta,hogy a Lalikirályt vinné tovább,mert az nem ,,koránkelős"..akár még viheti is. Borostól az online rádiózás sem áll olyan távol, anno a Lalikirály is zavartalanul futott az átmeneti időszakban a Sláger online streamjében.
Nickman írta:Bizonyító levél: a Neo FM a felelősEzek szerint, ha jól értem simán a következő napokban bármikor az AH kikapcsolhatja az Adókat a rádió alól, mert kap mondjuk ilyen felszólítást az NMHH-tól!?
http://mno.hu/belfold/bizonyito-level-a ... os-1085804
Jani98 írta:a Bumerángról ennyit:Szép volt,jó volt,ennyi.Én is szeretem,de minden legenda végetér egyszer.Már csak az a kérdés mikor szűnik meg... Sugárzási joguk nincs, nem fizettek... mikor jön a lekapcsolás...
A Neo pedig biztos megszűnik..
Viszont Lajos korábban azt nyilatkozta,hogy a Lalikirályt vinné tovább,mert az nem ,,koránkelős"..
Erre kíváncsi leszek.![]()
R.I.P.,Bumeráng.