Kezdődik... 
Kíváncsi leszek a nézettségre.
Kíváncsi leszek a nézettségre.
Jani98 írta:FullHD Samsung TV-vel működik? Nem 3D-s,de megoldható?Bármilyen DVB-T vételre alkalmas eszközön fog látszani kép, csak élvezhetetlen
Pasa írta:Jah, haver mamájánál a VIDI Colorstar TV-nek olyan szép szinei vannak, hogy simán kenterbe veri a szobámba lévő Hyundai LCD tv-t.LuciFerko írta:A 3D-t én otthoni felhasználás esetén még mindig úgy nevezem, hogy "drága játék hülyegyerekeknek".És nálad a nagy PONT! De ugye kell a biznisz, a sok féleszű rohan, és megveszi.Hogy legyen rendes 3D élmény, és ne szédülj el, oda legalább egy mozi kell. Otthonra csak a tűéles kép és a jó hangtechnika kell.
![]()
Én még ma is CRT-t nézek, mert 2D-ben verhetetlen. Bár lassan, de közelít az LCD...
LuciFerko írta:A 3D-t én otthoni felhasználás esetén még mindig úgy nevezem, hogy "drága játék hülyegyerekeknek".És nálad a nagy PONT! De ugye kell a biznisz, a sok féleszű rohan, és megveszi.Hogy legyen rendes 3D élmény, és ne szédülj el, oda legalább egy mozi kell. Otthonra csak a tűéles kép és a jó hangtechnika kell.
LuciFerko írta:A 3D-t én otthoni felhasználás esetén még mindig úgy nevezem, hogy "drága játék hülyegyerekeknek".Én meg úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel.Hogy legyen rendes 3D élmény, és ne szédülj el, oda legalább egy mozi kell. Otthonra csak a tűéles kép és a jó hangtechnika kell.
rmihaly76 írta:Cimbora "ezer eves" lcd monitorjan is lett 3D terhatas a megfelelo videokartya driver-ek feltelepitese utan, es persze 3D-s filmek nezese kozben. (millio letoltheto, 3D demo es kisfilm van neten)Igen, de az teljesen más. Ehhez sajnos 3D tévé kell.