RADIOSITE Fórum

• Ideiglenes rádiók

#99964  Szerző: LuciFerko

91 mhz-en jön valami?
 #99962  Szerző: asimov

szerk:
Nalam monoban jon es nincsen rds/ps. A hangzas tisztesseges: jol megnyomtak a melyeket.
A vasvari MR2-nek sansza nincs... :)
-------
Uzemel es padlasdipollal is jon az adas. (kereso is megall)
milan93 írta:Állítólag a Balatonnál a 98.3-on ismét megy a Rallye Rádió...
 #99961  Szerző: csadam

Igen, reggel nálam tisztán jött, a vasvári Petőfit kinyomva.
 #99960  Szerző: Milán

Állítólag a Balatonnál a 98.3-on ismét megy a Rallye Rádió...
 #98869  Szerző: asimov

Ha arra celzol, hogy ezek az utobbi napokban felbukkant ideiglenes radioadok (es itt fogalmazzunk diplomatikusan igy: ) valoszinuleg nem szerepelnek az NMHH nyilvantartasban, akkor... de igen, kepben vagyok. (Erre utaltam a frekvenciavalasztassal is, igaz, nem annyira egyertelmuen)
Pasa írta:
rmihaly76 írta:Ezek a "par hetes" radiok, ketlem, hogy tul sok vizet zavarnak...
Hmmm, nem vagy képben, Mihály... :o
 #98868  Szerző: djlacee

Köszönjük szépen :)
 #98867  Szerző: Glenn

moderálom magam... ;)
 #98865  Szerző: Snake

Pasa írta:
adminisztrator írta:Én leszarom, nem moderálom. Ha ez nekik jó ha itt reklámozzák, hát jó.
Ha pedig megjelenik az ajtóban az NMHH, az az ő bajuk.
Helyes. Sok idióta elmebeteg. Úgy kell nekik. Hulljon a férgese (mert csak az lehet ennyire hülye, de meg is érdemli)!!! :hehe:
<moderálva>

djlacee
 #98844  Szerző: Glenn

rmihaly76 írta:Ezek a "par hetes" radiok, ketlem, hogy tul sok vizet zavarnak...
Hmmm, nem vagy képben, Mihály... :o
 #98841  Szerző: asimov

Ezek a "par hetes" radiok, ketlem, hogy tul sok vizet zavarnak... A frekvenciat jol kell megvalasztaniuk, de pld. reklamok nincsenek, igy senkitol nem vesznek el egyetlen egy hirdetot sem, stb.
Akinek nem tetszik ez a "format" az ugy sem hallgatja... sot, valoszinuleg nem is tud rola. Akinek meg bejon ez a felallas -peldaul jomagam.. :) - az legalabb par hetig hadd erezze mar jol magat, mert egyebkent (legalabbis az en vetelkorzetemben, ami azert nem kicsi) nincsen ilyen radioado az eterben.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 28