Zoey írta:Ivoa írta:Az NMHH már nagyon-nagyon szeretné, hogy a salgótarjáni Focus helyett a R1 helyi mutációja induljon be, még a "Helyi Rádió Kft"-nek is új nevet adtak:
http://mediatanacs.hu/cikk/3368/Salgota ... a_vetelrol
# Pályázó neve Pályázó címe A pályázati ajánlat jellege
1. Newave Network Kft. 3300 Eger, Árpád út 64. kereskedelmi
2. 3300 Eger, Árpád út 64. 3300 Eger, Árpád út 64. kereskedelmi

Ez nyilván elírás, már csak azért is, mert a holnapi napirendi pont alapján éppen az ellenkezője a helyzet:
"A Médiatanács által a Salgótarján 100,4 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2011. szeptember 2-án közzétett pályázati felhívásra 2011. október 4-én Pályázati Ajánlatot benyújtó Helyi Rádió Kft. Pályázati Ajánlatának alaki vizsgálata, valamint a Newave Network Kft. Pályázati Ajánlatának visszavonása tárgyában."
Ebben csak az az érdekes, hogy a helyi pályázó ajánlatát eddig nem is fogadták be, a Rádió 1-ét pedig már régen. Ha akkor érvényesnek tartották azt, most hogy vonhatják vissza? Még itt is döntés születik a nyári szünet előtt, szerintem már jövő héten. Én mondjuk a helyi cégnek szurkolok.
Én is a helyi cégnek szurkolok, de attól még Salgótarjánnak is kijárhatnak az igazi mai slágerek.

Gondolom, majd kerestetnek frekit. Főleg, hogy Balassagyarmat 95,7-en - szerintem - senki másnak nem lesz kedve programot készíteni, csak nekik.
Viszont két R1-frekvencia sorsáról döntés születik:
713/2012. A Médiatanács által a Paks 107,5 MHz helyi rádiós
médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2011. szeptember
2-án közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás
eredményének megállapítása
718/2012. A Médiatanács által az Orosháza 90,2 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség
hasznosítására 2011. szeptember 29-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás
eredményének megállapítása
Szerintem a nyertesek kiléte egyik helyen sem kétséges.