RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#99084  Szerző: Risefan

én már akkor is örülnék ha akkora lefedettsége lenne mint a class fm-nek :D
 #99081  Szerző: Ivoa

Risefan írta:nagyon remélem hogy ezt is megnyerjük :party:
Ha rajtad múlna, akkor az ország összes frekvenciáján csak a Rise FM menne :P
Mondjuk szerintem az MR3-Bartók hálózatát messze többen hallgatnák, ha akár a R1, akár a Rise FM használná... :troll:
 #99080  Szerző: Ivoa

Az egyiket a kettő közül megkaphatnák (mondjuk a 96,4-et). Mondjuk nem tudom, hogy egy Győr méretű piac el tud-e tartani egy Rise FM-stílusú elektronikus adót, és nem fenyegetné-e így a mainstreammé válás veszélye.
 #99069  Szerző: djlacee

Szerelnék is irányított yagit, ha lenne a 96.4-en RiseFM :party:
 #99067  Szerző: asr27

Ivoa írta:A Rise FM a R1 másik vetélytársa a győri 96,4-re és a pécsi 90,6-ra.
Hát akkor már inkább a Rise fm nyerjen mint a R1.
 #99065  Szerző: Csongii

Ide le is írhatom, hogy örülnék Pécset nekik. Legalább néha kocsiban is fülelhetném. 8-)
 #99061  Szerző: Ivoa

A Rise FM a R1 másik vetélytársa a győri 96,4-re és a pécsi 90,6-ra.
 #98941  Szerző: asimov

Ha tenyleg az adonal lenne az aramszunet, akkor csak SSSS lenne 98.9-en.
Az viszont siman lehetseges, hogy az studiotol az adoig tarto "utvonalon" levo valamelyik jeltovabbito eszkoz (telefonkozpont, mikro atjatszo, netes utvalaszto, stb) esett ki az aramszunet miatt, es ezert nem er el a jel a studiotol a tihanyi adoig. (Ami igy csak "csend"-et, azaz modulacio nelkuli vivojelet kepes sugarozni.) Az R1 tihanyi jelatviteli utvonala meg nyilvan nem erintett az aramszunetben.
Ennyi :)
 #98935  Szerző: Risefan

asr27 írta:
Risefan írta:szerintem holnap legkésőbb ma este menni fog
Az oké, de a szezon ideje alatt több vendéglátó helyen is a Rise szól és szerintem ilyen adáskimaradásoknak köszönhetően mindenhol eltekernek róla pl a Rádió 1-re.
Épp a hétvégén voltam egy kiránduláson Badacsonyban és Valahol úgy üvöltött a Rise, hogy a hegy tetején is hallani lehetett. :hehe:
majd megunják a változatos zenéket és visszatekernek :troll:
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 470