rmihaly76 írta:Talan csak nem "loeroigenyes" az a program?Nem. Siman elmegy osoreg K7-es procin meg kukazott celeronos gepen is, ugy hogy mas program is hasznalhato sebesseggel fut. Presetfuggo a dolog.
rmihaly76 írta:Talan csak nem "loeroigenyes" az a program?Nem. Siman elmegy osoreg K7-es procin meg kukazott celeronos gepen is, ugy hogy mas program is hasznalhato sebesseggel fut. Presetfuggo a dolog.
tams írta:Sziasztok!MAHASZ eng.szám?
Működtetünk egy minden féle zenét játszó Netrádiót!
Akit érdekel hallgathatja hétköznap 16-22 óráig,illetve Hétvégén 16-20 óráig!
http://forcefm.site50.net
SySERR írta: ...
Qualityt le kell venni kozepre, esetleg Low-ra, a kepernyofrissitest slow-ra allitani. A waveform kijelzest meg ki lehet teljesen kapcsolni Ez a 3 dolog csodakra kepes
Roger írta:Qualityt le kell venni kozepre, esetleg Low-ra, a kepernyofrissitest slow-ra allitani. A waveform kijelzest meg ki lehet teljesen kapcsolni Ez a 3 dolog csodakra kepesSySERR írta:Igen, tudom, hogy jobb, meg ingyenes is, de sajnos egy gépen futna az összes program és így teljesítmény problémák lépnek fel, így kénytelen vagyok a Sound Solution-t használni...azzal meg class fm-es a hangzásRoger írta:Üdv!Nem rossz, de ahogy latom/hallom van 1-2 bugja. StereoTool meg mindig jobb.
Az AudioProc v1.8-at használja esetleg valaki?
Pasa írta:Igen, keresgéltem, egy külföldi fórumot találtam, (sajnos komplett peresetet nem) az alapján a Compressor - Expander - Limiter beállításain finomítottam, meg próbálkoztam saját magam is, de valamit mindig el*úrok , hiába....Roger írta:kénytelen vagyok a Sound Solution-t használniPedig az se rossz, csak jó preset kell hozzá.
Roger írta:kénytelen vagyok a Sound Solution-t használniPedig az se rossz, csak jó preset kell hozzá.
SySERR írta:Igen, tudom, hogy jobb, meg ingyenes is, de sajnos egy gépen futna az összes program és így teljesítmény problémák lépnek fel, így kénytelen vagyok a Sound Solution-t használni...azzal meg class fm-es a hangzásRoger írta:Üdv!Nem rossz, de ahogy latom/hallom van 1-2 bugja. StereoTool meg mindig jobb.
Roger írta:Üdv!Nem rossz, de ahogy latom/hallom van 1-2 bugja. StereoTool meg mindig jobb.