RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#99773  Szerző: asr27

rmihaly76 írta:Valahogy nem dobodtam fel ettol...
"VV Olivér rádiózni fog"
http://szorakozas.msn.mainap.hu/sztarok ... fog-18163/
Én sem! De erre kíváncsi leszek:
Rise FM Facebook oldaláról:
"RiseFM Srácok, éppen Tommy Trash mix megy a NiteRise-ban. Dőljetek hátra és nyugi már :))) Jön még pár új arc a rádióba, fel kell készülnötök idegileg :)"
 #99772  Szerző: Risefan

mesélte lelkesen Olivér, aki ősztől már a reggeli műsorban ébreszti a hallgatókat. – Szep­tembertől már reggel hattól fogok „pusztítani". A korán keléstől nem félek, mert a horgászás miatt megszoktam, hogy hajnalban kezdem a napot.
valami készül :P
 #99445  Szerző: asr27

Holnapi napirendek között:
23. 748/2012. Az Mttv. 63. § (12) és 64. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezések megsértése a Füleky Rádió Kft. által üzemeltetett Rise FM Balaton állandó megnevezésű helyi vételkörzetű kereskedelmi médiaszolgáltatás 2011. október 6. napján, illetve november 29. napján 08:00 órától november 30. napján 08:00 óráig terjedő időintervallumban sugárzott műsorában [előzmény: a Rádió Aktív Gödöllő 93,6 MHz működése, illetve a Rise FM Balaton, a Rádió Aktív, a Rádió ICE és a Crazy FM médiaszolgáltatás 2011. november 29-30-i műsorainak vizsgálata című vizsgálati jelentések]
 #99390  Szerző: Risefan

Csongii írta:
Risefan írta:én úgy tudom hogy jobban szeretik a kevesebb beszédet és a több zenét.
Az szép és jó, csak vannak vállalások amiket elvár a Médiatanács és azokat nem lehet kikerülni csak úgy. :(
Szóval mondjuk, ha lesz új freki, akkor biztos vagyok benne, hogy kemény változtatásokat fognak eszközölni.
ez szerintem természetes! senki sem mondta hogy nem így lesz :D
 #99389  Szerző: Csongii

Risefan írta:én úgy tudom hogy jobban szeretik a kevesebb beszédet és a több zenét.
Az szép és jó, csak vannak vállalások amiket elvár a Médiatanács és azokat nem lehet kikerülni csak úgy. :(
Szóval mondjuk, ha lesz új freki, akkor biztos vagyok benne, hogy kemény változtatásokat fognak eszközölni.
 #99388  Szerző: Risefan

én úgy tudom hogy jobban szeretik a kevesebb beszédet és a több zenét.
 #99386  Szerző: asr27

Ha ennyire nem csípik a magyar előadókat akkor nem hiszem, hogy sokáig lesz budapesti frekijük, ha egyáltalán lesz akkor viszont kicsit változtatniuk kell a magyar zenék mennyiségén és a szöveg/zene arányon is mivel jelenleg hétköznap 6 órát van műsorvezetés,de akkor is csak pár szót szólnak a mikrofonba a műsorvezetők! A többi műsoridőben csak zene megy.
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 470