RADIOSITE Fórum

• Informatika

#99455  Szerző: donder

Jelenleg az ország teljes UPC internethálózatán elérhetetlen a facebook... :lol: :lol:

Szerk: Továbbá egyes hálózatokon a mobil facebook nem érhető el.. (pl. Telenor)
 #99421  Szerző: donder

rmihaly76 írta:Az XP, idorol-idore bevallottan bekapcsolja a frissitesek letolteset/telepiteset akkor is, ha Te kikapcsolod azt.
Egyebkent, frissitesnel a XP sajat, rosszindulatu programokat kereso modulja (mrt.exe) fogja meg a gepet, de csak havonta egyszer. Egyeb frissiteseknek ezt nem kellene elkovetnie, vagy nagyon sok frissitessel vagy lemaradva, es ezert tobb tucatot telepitene a frissito szolgaltatas...
Teljes es vegleges lekapcsolas:a szolgaltatasok kozott leallitani/letiltani a frissitesi szolgaltatast (services.msc > Automatikus frissitesek), de ezt nem javasolom, meg crack-es XP-nel sem....
donder írta:Annyira bírom mikor a kiba*zott XP-m automatice elkezd telepíteni frissítést magának az engedélyem nélkül...
Mikor kikapcsolom a frissítések telepítését akkor is..
Feladatkezelőben egy msiexec meg egy KB-s exe file-ok húzzák le a gépem és "befejeztetem" őket akkor ujraindulnak...
Valakinek valami őtlet?
Pár napja tettem fle erre az "új" gépre egy szűz windowst.. (Csak 2011 októberig vannak integrálva bele a frissítések, de ennyi.. ezen kívül szűz)
Ott szúrtam el hogy a telepítéskor bekapcsoltattam vele az ápdétet... :@
na mindegy.. most egy restart után már jó :)
 #99420  Szerző: asimov

Az XP, idorol-idore bevallottan bekapcsolja a frissitesek letolteset/telepiteset akkor is, ha Te kikapcsolod azt.
Egyebkent, frissitesnel a XP sajat, rosszindulatu programokat kereso modulja (mrt.exe) fogja meg a gepet, de csak havonta egyszer. Egyeb frissiteseknek ezt nem kellene elkovetnie, vagy nagyon sok frissitessel vagy lemaradva, es ezert tobb tucatot telepitene a frissito szolgaltatas...
Teljes es vegleges lekapcsolas:a szolgaltatasok kozott leallitani/letiltani a frissitesi szolgaltatast (services.msc > Automatikus frissitesek), de ezt nem javasolom, meg crack-es XP-nel sem....
donder írta:Annyira bírom mikor a kiba*zott XP-m automatice elkezd telepíteni frissítést magának az engedélyem nélkül...
Feladatkezelőben egy msiexec meg egy KB-s exe file-ok húzzák le a gépem és "befejeztetem" őket akkor ujraindulnak...
Valakinek valami őtlet?
 #99417  Szerző: donder

Annyira bírom mikor a kiba*zott XP-m automatice elkezd telepíteni frissítést magának az engedélyem nélkül...
Valakinek valami őtlet?
 #99090  Szerző: Glenn

Az új Büntető Törvénykönyv önálló fejezetként tartalmazza a szellemi tulajdonjogokat sértő bűncselekményeket. A szerzői jogok megsértése tényállásában több változás is figyelmet érdemel.
http://www.sg.hu/cikkek/90582/nem_uldoz ... rvenykonyv
 #97966  Szerző: asimov

Hali!

Ha esetleg valaki ismeri/jatsza a Football Manager 2011 jatekot... irja mar le, hogy lehet egy sima, snassz meccset elinditani...
Ajandek lesz ismeros gyerekenek, csak eppen magat a jatekot egyikunk sem ismeri, egy picit sem... :D
(Lenyegeben az a kerdes, hogy a gep 3D-ben elviszi-e a jatekot)
 #97955  Szerző: asimov

Szia!

Ez minek az adatbazisa?
Roger írta:Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Tegnap délben egy váratlan kifagyás után (haldoklik az egyik vinyó) az adatbázis nem találja "önmagát"...több órája keresgél... :oops: Volt már hasonló, de akkor restart megoldotta...
 #97950  Szerző: Roger

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Tegnap délben egy váratlan kifagyás után (haldoklik az egyik vinyó) az adatbázis nem találja "önmagát"...több órája keresgél... :oops: Volt már hasonló, de akkor restart megoldotta...
 #97619  Szerző: asimov

Luciferko:
Biztosan jo mindenhol az arnyekolas?
Ilyen hangot jobbara asztali szamitogepek kozeleben hallottam akkor, amikor rossz volt/nem erintkezett az arnyekolas az atjatszo kabelen.
proba: a zaj hallgatasa kozben szamitogep kikapcsolasa
Mivel nemi brumm-ot is hallok: ha valahol van RCA a rendszerben, akkor csak annyira kell bedugni, hogy az arnyekolas meg NE erintkezzen (a kabel mindket dugojanal)
 #97613  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:http://www1.zippyshare.com/v/94975/file.html

Ilyen zaj jelent meg a hangrendszeremben, kb reggel 9 óta. Folyamatosan változik, mint ahogy az hallható a felvételen. Mitől lehet ez? Átnéztem minden csatlakozót, de semmi. Kész X akta ez :/
Nálam hasonló zaj akkor keletkezett a felvételeken, amikor a Hifi össze volt dugva az AUX bemeneten a Set-Top Box hangkimenetével. Valamiért az elektromos hálózaton jött át a zaj a laptopba. Amint kihúztam a kábeleket megszűnt. Igaz az nem változott, tehát a te esetedben valami működő dologoról lehet szó. Szerintem. Legalábbis a változásból ítélve.
  • 1
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 330