RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#99514  Szerző: moby67

Azért pofátlanság a Thom-tól hogy még a kísérleti 3D adást is csak külön HD-s előfizetés esetén teszi elérhetővé!!!!!
A Mindig is csak a kódoltak között adja??
 #99448  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:a Duna World HD nem egészen HD... Vagy nagyon eltoltak valamit.
Hol? Az csak műholdon HD
 #99341  Szerző: Zoey

Promenád írta:Az egyik internetes oldalon arról írtak, hogy a kábeltévés szolgáltatónak biztosítják a mai naptól az m3D továbbítását műholdon keresztűl Conax kódolásban és a T-Home az ősszes platformon adja. Ehhez képest meg még mindig nincsen semmi se. UPC meg DIGI TV meg már gondolom tolja ezerrel. :roll: http://dtvnews.hu/hirek/m3d-a-t-home-kinalataban-is
Ja, csak azért kérdeztem rá, mert az én idézetemet ágyaztad be az üzeneted elé, amit én viszont nem az m3D-vel, hanem a foci EB döntőjével kapcsolatban írtam. Ezért nem volt egyértelmű. ^^
 #99338  Szerző: Promenád

Zoey írta:
Promenád írta:
Zoey írta:Kezdődik... ;)
Kíváncsi leszek a nézettségre.
Itt van este fél 10 és még mindig nincsen benne a T-Home IP-TV kinálatában.... :( Pedig be volt igérve.... :wailing:
Mármint mi volt beígérve, és mi nincs benne a kínálatban?
Az egyik internetes oldalon arról írtak, hogy a kábeltévés szolgáltatónak biztosítják a mai naptól az m3D továbbítását műholdon keresztűl Conax kódolásban és a T-Home az ősszes platformon adja. Ehhez képest meg még mindig nincsen semmi se. UPC meg DIGI TV meg már gondolom tolja ezerrel. :roll: http://dtvnews.hu/hirek/m3d-a-t-home-kinalataban-is
 #99336  Szerző: Zoey

Promenád írta:
Itt van este fél 10 és még mindig nincsen benne a T-Home IP-TV kinálatában.... :( Pedig be volt igérve.... :wailing:
Mármint mi volt beígérve, és mi nincs benne a kínálatban?
 #99335  Szerző: Promenád

• 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 235