RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#99704  Szerző: gkiskovacs

Chucky írta:Ha a tulajdonosváltás miatt mégis maradna a rádió, akkor az lenne az igazi szégyen, hisz a hatóság következetlenségéről árulkodna!!
Ha így lesz, az azt jelenti, hogy kormánybarát az "amerikai" befektető. Ha meg ellenzéki-barát, akkor úgyanúgy szivatni fogják továbbra is. De simán el tudom képzelni, hogy a Simicska birodalom van az "amerikai" befektető mögött, nekik pedig simán el fogják engedni az adósságot, mert ez gyakorlatilag elvi adósság, hisz semmi szolgáltatást nem kapnak az NMHHtól cserébe.
 #99692  Szerző: Chucky

Bence írta:Mikorra dönt az NMHH a NEO-ról?
Vajon engedik az új tulajnak az adósság rendezését?
(Slágeres visszatérésre ne számítsatok szerintem. Az új tulaj is a Puch Laciékhoz kell, hogy tartozzon. Nem fognak veszni hagyni egy tömegmédiát 2 évvel a választások előtt.(mindez persze függ az NMHH döntésétől.))
Korábban azt nyilatkozta a hatóság, hogy mivel nem éltek a törlesztéssel, ezért szerződést bontanak és a későbbiekben sem maradhat a Neo, még ha fizetnek is. Tehát ebből következően nincs maradásuk.
Ha a tulajdonosváltás miatt mégis maradna a rádió, akkor az lenne az igazi szégyen, hisz a hatóság következetlenségéről árulkodna!!
 #99691  Szerző: Bence

Mikorra dönt az NMHH a NEO-ról?
Vajon engedik az új tulajnak az adósság rendezését?
(Slágeres visszatérésre ne számítsatok szerintem. Az új tulaj is a Puch Laciékhoz kell, hogy tartozzon. Nem fognak veszni hagyni egy tömegmédiát 2 évvel a választások előtt.(mindez persze függ az NMHH döntésétől.))
 #99686  Szerző: Glenn

Gabeedj írta:A Sláger az etalon,mert jön újra Amerika??Ugyan.
Tök mindegy, hogy Amerika, vagy nem. A Sláger egy működő bejáratott márka volt. Mindenki ismerte, tudták, mire számíthatnak, ha odakapcsolnak. A Neóról pedig - jobb esetben - a borocskor jutott mindenkinek az eszébe. Tehát vagy reggel odakapcsolt, és utána el, vagy sose kapcsolt oda. Fogadjunk, ha megszólalna újra ezeken a frekiken a Sláger Rádió, azonnal versenyben lenne a Classal? Nem úgy, mint a Neo, amelynek ez sosem sikerült egyetlen percre sem. 2009-ben, mikor megszólalt a Neo, sejtettem, hogy végük lesz, csak idő kérdése...
 #99685  Szerző: DRoland

Gabeedj írta:,hát ha ez a jövő és a Neonak menni kell,inkább legyen a éter helyén egy hatalmas nagy ssssssssssss..
Nem kötelező hallgatnod!!!
 #99683  Szerző: Gabeedj

A Sláger az etalon,mert jön újra Amerika??Ugyan.Volt juventus és Amerika és az jobb volt.Miért ne lehetne egy másikfajta elképzelés ,mint a Sláger volt???Unalmas maszlag.Emmis jönne és akkor ebben az országban 6 millió emberből 7 millió megnyugszik,mert lesz Bumeráng és lesz2009 előtti unalmas maszlag?Ahogy anno abbanhagyták,hát ha ez a jövő és a Neonak menni kell,inkább legyen a éter helyén egy hatalmas nagy ssssssssssss..
 #99680  Szerző: Glenn

Biztos, hogy nem engedi el, de az is biztos, hogy egy év alatt (vagy legyen kettő) nyereséges rádiót csinálnának belőle. Á la Sláger...
 #99676  Szerző: donder

gkiskovacs írta:Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy az "amerikai" befektető mögött valójában Zsolt vagy Lajos áll! :) Volt már ilyenre példa, nem ez lenne az első. Akkor szereztek egy rádiót 1Ft-ért az adósságot meg hipphopp elengedi nekik az állam.
Miért engedné el? Ezt most nem értem...
 #99672  Szerző: egon2

Szerintetek most marad a Neo Fm,vagy sem?
Hisz a műsor szolgáltatási szerződésüket a Médiahatóság felbontotta.
 #99670  Szerző: mimi

Jani98 írta:Röpke kérdés:Ha nem nyereséges,minek a francnak folytatni? :ayfkm:
H.lye,aki megvette.... :troll:
Gondolod, hogy attól, hogy valakinek nem nyereséges, másnak sem lehet az?
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 584